perjantai 17. syyskuuta 2010

Loput huonekalut uloskanto hintaanNyt on aika sanoa kivijalka kaupalle heippa joten kaikki loput huonekalut uloskantohinnoin vain tänäviikonloppuna eli pe-la . Tästälähdin minut tapaa messuilla ja antikkimarkkinoilla jos hyvin käy. Olen tätä asiaa pohdiskellut jo pitkään ,mutta nyt on aika .Blogia kyllä päivittelen ja jos jostakin omasta luovun niin laitan sen tänne myyntiin. Edellisestä kirjoituksesta keittiönkaappi ja vihreä klaffi on myyty,mutta pieniä komuutteja ja se söpörautasänky vauvalle lähtee ja nyt tosin siintä on takajalat pois,mut mullakin se on tiilien päällä !!! Ihana vaikka pihalla.

Kapeita ovia on vielä jokunen ja pengon varaston tuohon pihaan tule hakemaan omasi!

Hellurei tavataan

Mia
p.s Mitään en varaa ,ettei jää kuleksimaan vaan tule ja hae pois

4 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

Sinäkö lopetat kokonaan kotisi yhdeydessä sisustuspuodin? Harmi kun ei päästy nyt siellä käymään, tää matkakin on aina ollut este vaikka kuinka sitä suunnittelin.

Anonyymi kirjoitti...

Joo kyllä näin nyt ,mutta eihän koira karvoistaan pääse aina minä jossakin pyörin romuineni ja katotaan kun taas kesä tulee! Ja saa meille tulla muuten vaan olisi hauska tutustua teihin kaikkiin,että jos ajelette soittakaa

Mia

Anonyymi kirjoitti...

No olipas yllätys että puodin lopetat!
Mutta täytyy lopettaa että voi taas aloittaa...saman sanon aina lähtemisen kanssa......ei voi tulla jos ei lähde.
Uusia asioita toivon sinulle ja onnellista syksyä!
Niin ja blogiisi kyllä kurkistelen välillä.....
Terveisin Anne

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
Harmi että lopetat.
Luin tuolta aiemmin Viipurin ostoksiksta. Olen menossa sinne ja haluaisin tietää joitakin sisustuskauppoja tms. Onko sinulla vinkkejä/ osoitteita? Kiitos.