perjantai 3. syyskuuta 2010

Kysyisin teiltä?Syysmyrsky viuhuu ulkona ja minä lämmitän uuneja. Ihanaa tämä villasukka aika? Elän tällä hetkellä tälläistä hidasta elämää. Saan laittaa lapset kouluun ja olla heitä odottamassa palatessaan. Sen välin teen aamulla kaikki kotityöt ja sitten askartelemaan tai ompelemaan tuonne putiikille. Paljon ei päivän aikana saa aikaiseksi,mutta vähän ehkä jotakin käsintehtyä.

Siispä haluaisin kysyä teiltä millaisia aukiolo-aikoja yleensä haluaisitten pienille puoteille? Olisin todella onnellinen jos saisin mahdollisimman monelta vastauksen.Vaikkakin minä olen täällä vähän syrjässä isoista valtateistä niin kiitos kaikille asiakkaille mukavasta palauttesta puotista. Pikkuhiljaa valmistellaan JOULUN tuloon ihanaa rakastan jouluaikaa,mutta nyt mukavaa viikonloppua kaikille!

Mia

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

En osaa sanoa aukioloajoista mittään... kun en sinne asti vielä ole ehtinyt.
No jos ajastansa. ;P
Juuri ajattelin samaa... ihanaa JOULU tulossa. <3

Miriva kirjoitti...

Nuo ajat mitä sinulla on tuntuvat ihan hyvältä. Itse voisin ottaa ehkä maanantain ja tiistain vapaaksi ja pitää auki lauantaina päivällä.

Aaltoilee kirjoitti...

en osaa auttaa kysymykseesi kun puoti on ollut aina auki kun tulen :)

soffe kirjoitti...

Heissan! Onko tuo karkkiteline vielä myynnissä?! Pakko sanoa että aivan ihastuttava blogi sinulla! Menee oikein kylmät väreet selkäpiirtä pitkin kun on niin ihania tavaroita!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa

Tuo karkkiteline ei ole myytävänä(ainakaan vielä) minusta ei koskaa tiedä.Löysin sen itsekkin vasta ja ehkä siihen tulee joskus jauhoja
Mia