keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Pikkutaimet ja myytävää


Pikkutaimeni kasvakaa ja kukoistakaa vahvoiksi! Laitoin pelakat jo multaan odottamaan kevättä.

Otin vielä makkarista yhden kuvan piti saada jotakin vaaleanpunaista, joten maalasin tuon laatikkopöydän samalla värillä ,kun keittiön kaapin riittoisaa maalia ja vielä sitä jäi joten ruokailuhuoneen pöytä saa tänään värin.

Kuvasin ja mietin tota tavaran määrää hirveästi olen jo kirppiksellä myynnyt ,mut ei se vähene. Joten tänään vien taas tähän paikalliselle kirppikselle ainakin kaikki vanhat pullot,muutaman mitan ja katotaa mitä vielä tänään nurkista löytyy ainiin puulaatikoitakin on kerääntynny ja "silkkitäkkejä" .Sunnuntaina vein kaksi mummolan tuolia missä on reikä keskellä sekä (leijonanpään)naulakon.

Mulla on kapeita komeron ovia jos joku haluaa tulla ostamaan 15e/kpl lev 50cm ja kork 200cm kuvia on vanhassa makuuhuoneen kuvassa ollut seinää vasten ja muistaakseni niitä on tuolla varastossa.

Sitten on ISO Amerikan arkku tumma joku on joskus ottanut siitä edestä yhden lukkopesän pois,mutta ei haitaa säilytin siinä lakanoita hinta 50e laitan kuvia ,kun saan yöpaidan pois päältä ja menen ulos.Sitten poljettava ompelukone (käyttökuntoinen) 60e.

Meille voi ajella viikonloppuna jos haluaa mulla on ensimmäinen viikonloppu vapaa ja tehdään olohuoneen remonttia.Löytyy tuoleja ,ISO tiinu ym.. halvalla kaikki nurkista pois

Mia

Kahvit keitän ja voi saada pullaakin

Mia

9 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Oi miten hienoja tavaroita... esim. nuo mittamukit ovat hienot... ja kaikki muukun on tosi kaunista... rakastan kaikkea vanhaa ja kulunutta. onko tuo arkku tasakantinen??

Sisustus Sievä kirjoitti...

Hei
se kansi ei ole ihan tasainen pieni kupu siinä on
Mia

Hanna kirjoitti...

Ihania tavaroita!
Onko tuo pulpettikin myynnissä ja jos niin paljonko pyydät siitä?

Hanna kirjoitti...

Ja yhden hyväkuntoisen oven voisin varata. Siitä saisi ruokakomeronoven unelmieni taloon, jonka toivon joskus saavani :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi itku taas... Ensin innostuin että tulen viikonloppuna kylään, mutta seuraavalla sekunnilla muistin että meilläpä on lasten juhlat sunnuntaina ja lauantai menee näinollen kädet taikinassa...

Terveisin Leenamari

Anonyymi kirjoitti...

kyllä sinä jaksat peuhata noiden tavaroiden kanssa eihän tänne tietysti tarvitsisi tulla kurkistelemaan mutta sen verran kun on utelias että missä mennään niin ei muuta kuin jatkoja vain
terv.patjaraita

Anonyymi kirjoitti...

Hei kyllä tänne saa tulla kurkkimaan! Alan kyllä olla jo vähän väsynyt ,mut minkäs tälle luonteelle voi.Eroon olis päästävä ylimäärasestä
Mia

Anonyymi kirjoitti...

Kurkkaa uutta Avotakkaa siinä on tota samaa mustaa tapettia kun sulla !

terkut riitta

Tellu kirjoitti...

paljonko maksaa noi emalireikäkauhat?