sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Kiitos ja heiKiitos ja hei kaikille lukijoilleni.Minä lopetan ainakin joksikin aikaa blogaamisen.Minusta tuntui todella pahalta viime kirjoituksessa oleva arvostelu ja ajattelin,että en voi enää jatkaa siitä meni kaikki ilo jonka olen täällä blogi maailmassa saannut.Itse olen sitä mieltä ,että täältä niitä ideoita saa ja voi vaihtaa saman tyylisten ihmisten kanssa.

Käyn kyllä vierailuilla edelleen teidän sivuilla ja Sievän Kirppistä päivitän, kun on aihetta sinne tulee vähän muutoksia.

Aurinkoista kevättä
Mia

29 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Älä yhdestä huonotuulisesta anonyymistä välitä! Sitä vartenhan nämä blogit on, että täällä jaellaan ideoita & kuulumisia. Ja sulla niitä ideoita riittää -niin, ja paljon kaikkea vanhaa ihanaa tavaraa, joita minä ainakin tykkään kattella kumpaisiakin;)

Hössöntössö puuhailee kirjoitti...

Harmi jos nyt aiot lopettaa tämän blogin. Itse juuri aloin pitään sellaista puuhastelu blogia ja sinut olin ottanut seurantaan, oli niin viehkot sivut.
Juuri niiden ideoiden ja oman itseni semppaamisen vuoksi aloin tuon askartelu/käsityöblogin pitämisen.

Samaa mieltä noista ideoista ja niiden vaihtamisesta toisten samanhenkisten kanssa.

pitsienkeli kirjoitti...

Äläpä välitä!Niitä arvostelijoita riittää.Ovat varmaan vaan kade luontoisia.Pää pystyyn ja jatka vaan omalla ihastuttavalla ja erittäin persoonallisella tavallasi:))

Maija kirjoitti...

Ymmärrän, että ei tuntunut se kommentti kivalta, mutta älä nyt sen takia vielä lopeta blogia, jos et muuten halua, annat vaikka asian hautua ja piät pienen paussin vaikka. Noita penseitä komentteja tuntuu riittävän joka koloon noilta juurikin anonyymeilta, jotka ei selvästikkään näytä ymmärtävän tämän tyypisten blogien ideaa, joka on pitkältikin se, että tehdään itse kaikkea ja kerrotaan niistä tekemisistä, jaetaan niin inspiraatiota ja ideoita muille ja muut saavat niitä lukiessaan omia juttuja.

JaanaElina kirjoitti...

Älä lopeta.Minusta sinulla on kivoja ideoita,ja juuri se ideoiden esitely on täällä blogeissa parasta.

Minä ainakin tykkään käydä täällä kurkkimassa ihanaa blogiasi,joten toivoisin että viskaat sen kommentin roskiin ja pysyt täällä meidän ilona.

Minna kirjoitti...

Hyvää kevättä Mia myös sinulle!

Pidä taukoa jos siltä tuntuu, mutta eipä kannata tuosta kommentista mieltä pahoittaa.

Sulla ihana blogi ja paaljon vakilukijoita. Keittiösi on ihan älyttömän upea, kuten monet muutkin tekemäsi ja kuvaamasi jutut.

Anonyymi kirjoitti...

Mieti nyt vielä kuitenkin :)

Kaikille voi tulla se olo joskus, että paussi on paikallaan, mutta voisi olla henkisesti mukavampi poistua hyvillä mielin -ei tuntuis ainakaan rima tulla takaisin liian korkealta!

Jos nyt kuitenkin päätät vakaasti lähteä hetkeksi, toivotan oikein, oikein mukavaa ja aurinkoista kevättä!

Irmastiina kirjoitti...

Voih, älä nyt yhden anonyymin kirjoittelusta välitä, meitähän tänne maailmaan mahtuu..... älä ainakaan lopeta blogin pitämistä... pidä vaikka paussi..:)

Eeva kirjoitti...

No voi kurjuus.Jo toinen seuraamani blogi parin päivän sisällä jossa anomyyninä kommentoidaan ilkeästi niin että blogin pitäjä "vetäytyy" pahoilla mielin.On ikävä jos mukavat blogit loppuvat noiden kirjoitusten myötä.Blogistania on valtava ,joten luulisi jokaiselle löytyvän oma sarka.Tsemppiä Mia

Pami kirjoitti...

Aina joku kommentoi jotenkin pahasti, mutta itse ainakin olen sitä mieltä, että jokainen bloggaa tyylillään. Blogisi on kiva ja sitä on ollut mukava seurata!!

LeenaJohanna kirjoitti...

onpa harmi.
Älä välitä. Aina on joku pahantuulinen tapaus joukossa.
Sinulta saa niin ihania ideoita ja blogisi (kotisi) on niin kaunis.
Tsemppiä ja voimia sinulle<3

Sirutuuli kirjoitti...

Älä lopeta yhden kateellisen anonyymin takia. Nyt olen varma, että hän on kateellinen, koska allekirjoituksenakin oli "peukalo keskellä kämmentä".
Sehän näissä blogeissa on ideana, että esitellään esim. kätten töitä ja saadaan uusia ideoita :)

Inkabella kirjoitti...

Mia älä nyt lopeta! Sun blogi on ihana. Ei kannata välittää toisten arvostelusta...kateellisia vaan ovat. Terkut täältä <3

PikkuBertta kirjoitti...

Ei,ei ja ei...älä ihmeessä lopeta...tuollaiset anonyymit pitää heittää toisesta korvasta sisään jatoisesta ulos...katellisia vain ovat...täältä saa ehdottomasti kivoja ideoita tekemisiin,tuunauksiin ja kierrättämiseen....Ollaan vain sitkeitä sissejä noita anonyymeejä vastaa ja jatketaan kahta ehompana:)

Siis nuo siun keittiönkaapit ovat NIIN IHANAT,et kiva kun näytit ne meille...ja enkä ole ole kyllä kateellinen VAAN ILOINEN että tuollaiset ihanuudet olet itsellesi saanut...

Jatka vain bloggaamista meidän iloksi:)

Noora kirjoitti...

älä lopeta! blogiasi on niin kiva lukea :) tuollaisista kannata välittää! tsemppiä!!

Tiina kirjoitti...

Tsemppiä vaan, mitä sitten päätätkin jatkon suhteen. Minä myös toivon, että jatkat (vaikka sitten pikku tauon jälkeen).
Nimettömänä on niin helppo heitellä kateellisia kommentteja - käännä kateus voitoksesi!
Aurinkoisia päiviä :)

Liisa kirjoitti...

Älä lopeta. Ei kannata välittää. Sinulla on kaunis ja ihana blogi, tykkään tosi paljon. Noita nimettömiä käy minullakin aina silloin tällöin, en edes huomioi niitä millään tavalla.

Tule takaisin Mia.

Liisa kirjoitti...

Kävin lukemassa tuon anonyymin kommentin. Asiaton kommentti oli.

Minusta on ihanaa kun sinä Mia jaat täällä ideoitasi ja päivität juuri näitä asioita, niinhän me muutkin tehdään. Tuunauksia , ostoksia ja kaikkea esitellään, niistä saa muutkin ideoita.

Anonyymi kirjoitti...

Miekin olen anonyymi, hiljattain tän blogin löytänyt ja tutkaillut hauskoja huonekaluja, etsinyt sisustusideoita.
Älä välitä tuollaisesta pöllöstä kommentista, jatka vain meiän muitten ilahduttamista! t. Anu
P.S. Missä siulla on myytävistä huonekaluista kuvia?

taburetti kirjoitti...

Harmi... löysin vasta hiljan ihastuttavan blogisi...:))
Toivon sydämeatäni, että päättäisit jatkaa, blogisi on täynnä ihania persoonallisia ideoita, joita on ihastuttava katsella.
Tiedäthä, aina löytyy ihmisiä, joiden on pakko sanoa jotakin pahaa toiselle, liekö ollut kateutta, en tiedä....
Toivon, että otat kehut itsellesi näistä kannustavista kommenteista ja jätät moisen kommentin täysin omaan arvoonsa.
Mukavaa maanantaita!
Lämpimin terkuin Jaana

Anonyymi kirjoitti...

Voi -Nyyh- toivottavasti et lopeta...Sinulla on NIIN IHANA blogisivusto, eikä voi kun nostaa hattua kuinka ahkera,kätevä ja kekseliäs olet! käyn päivittäin katsomassa blogiasi, josko olisi tullut jotain uutuuksia....niistä tulee niin hyvälle mielelle!!! Kaikkea Hyvää ja Ihanaista Kevättä!!! Tsanna

Anonyymi kirjoitti...

Ole vahva, älä anna anonyymin vaikuttaa. Kaikki eivät vaan voi ymmärtää miten jollain on noin paljon energiaa ja ideoita & kykyä sisustaa kauniisti. Anna ajan vähän kulua ja tule takaisin. Sulla on monta "fania" jotka mielellään seuraavat kekseliäisyyttäsi. Terveisin
Vanhojen tavaroiden ystävä

Sisustus Sievä kirjoitti...

Oi kiitos viesteistä!No en sit toistenkiusaksikaan! Olen jo nyt tasaantunnut,mut otti niin p.. patiin

Ansku kirjoitti...

Hei, itse poistan kaikki anonyymit kommentit, varsinkin jos ne ovat negatiivisia. EI niitä tarvitse pitää blogissaan ikävää mieltä tuottamassa. Luen tätä usein, mutta ei tule kommentoitua, nyt oli pakko. Positiivisen kommentinkin jättäjät voisivat hankkia jonkun tilin millä kommentoida. Ajattele niin, että kateus saan tosiet kommentoimaan ikävästi. Sinulla on kivoja ideoita ja vähän erilaisia, joten jatkathan bloggaamista :)

maria kirjoitti...

Heippa! Ekaa kertaa vasta kommentoin täällä. Meitä on niin moneksi...mäkin paruin kun olin saanut oikeasti tosi tulenkatkuisen kommentin blogiini...pitää vaan yrittää ohittaa negatiiviset ihmiset niitä on maailma pullollaan. Mä taidan järjestää arvonnan niille ihmisille: Ikävin ja negatiivisin kommentoija voittaa palkinnon...

Hyvä Mieli kirjoitti...

Hei.Minä löysin ensimmäisen kerran tänne ja ihaistuin oitis. Jään odottelemaan, jos vaikka jatkaisit taas...:) Sinulla on valtavan hienoja ideoita. Mm. uskomattoman ihanat keittiökaapit olet ideoinut! Mukavaa loppuviikkoa

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Minä anonyymi käyn sivujasi/aikaansannoksiasi ja upeita ideoitasi ihastelemassa lähes joka päivä. Olet todella idearikas vanhasta uudenluoja:) Kiva kotisi elää ja muuttuu jatkuvasti niin mielenkiintoisin luovin ratkaisuin. Ja miten löydätkin niitä vinttejä/talleja/varaston periä , mistä löytyy jänniä vanhoja tavaroita uudiskäyttöön. Voi noita keittiön kaappela. Aivan uskomattoman upeat. Niin mielelläni seuraan energistä aikaansaavaa onnentäyteistä elämääsi. Toivottavasti sinulla iloa riittää jatkaa.

Idearikasta kevättä.
T Lape

Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi !
Ihana koti !
Loistava taitava Mia !
Älä ihmeessä lopeta !

terkut marja-riitta

Anonyymi kirjoitti...

voi mia.....harmi jos lopetat blogisi.....mie oon nii monta blogia seurannu ja jättäny ne pikkuhiljaa pois ku toistavat samoja juttuja, siun koti ja tuunaukset ja ihanat vanhat aarteet sen sijaan on ihan omaa luokkaansa....siun blogi on rikkaus meille kaikille!!!! elä lopeta....toivoo fanisi minna eli mimosa (mie oon toistaseks anonyymi ku en osaa tehä sitä juttuu, miten saisin oman nimeni näkymään tänne ;))