lauantai 19. helmikuuta 2011

HYYTAÄVÄN KYLMÄÄ -33
Lauantai aamu alkoi taas kovassa pakkasessa hu kamala! Puita uuniin ja sukkia jalkaan.Ihana on vapaapäivä ja meinaan viettää sen vaan oleillen ja jotain mukavaa puuhaten.

Aamiaiseksi paistoin vuohenjuustosarvia,että ne on ihania just uunista otettuna. Ja sitä paitsi tänään on ihan selvä keittopäivä . Keitto on minusta parasta pakkasruokaa.

Kävin eilen ikeassa pyörähtämässäkun piipahdin Helsingissä asioilla ,niin ostin kukkasipulia ja tänä aamuna istutin ne uudestaan. Toivottavasti kohta saa nauttia kukista ja pelakatkin kasvaa täyttä häkää.

Minulle on jotenkin kertynyt näitä täkkejä,eikä tässä ole edes kaikki!!! Mut nyt niihin on ihana käärityä tai peittää sohvaa ja nojatuolia en voi ikinä olla ostamatta näitä jos jossakin nään .

Mukavaa lauantaita
Mia

8 kommenttia:

Pepi kirjoitti...

Mun tarvii kanssa yrittää tuota pelakuitten talvisäilytystä, jos se vaikka kellarissa onnistuis...olen aina vaan heitellyt kompostiin..

Ikeaan olis suunta täälläkin, kun vaan hellittäis flunssa...

Sullekin: oletkos ajatellut luopua tuosta sanavahvistuksesta, on käyty keskustelua siitä, ja monen mielestä turha -hankaloittaa vaan..

Mukavaa viikonloppua :D

Irmastiina kirjoitti...

Mukaavaa launantaipäivää. Nuo täkithän ovat ihania torkkupeittoja..

pitsienkeli kirjoitti...

Kelpaisi kyllä minullekkin tuo ihana täkkikasa:))
Mukavaa pakkas lauantaita:)

Liisa kirjoitti...

Kylmää on ollut, mutta lauhtuu. Saitko mun sähköpostin, koskien tikkaita?

Ruusa kirjoitti...

Ihania täkkejä!

Muuten;laitoin sinulle silloin taannoin sähköpostia, mutta sain joku aika sitten takaisin viestin, ettei posti tavoittanutkaan sinua!

Joten kuittaan nyt vielä, että ottaisin mielelläni niitä tavaroita,mutta välimatka on ongelma :/ Kiitos kuitenkin,ehkä oletkin saanut niitä jo eteenpäin.

Saisi tuo kylmyyskin mennä jo eteenpäin, täällä tosin on "vain" -20.

Sisustus Sievä kirjoitti...

Hei Liisa ja Ruusa en ole saannut sähköpostia olen tulossa näin näkymin Joensuuhun viikonp Perjantaina ..Soitelkaa tai laittakaa tekstari
041 723 8294

Liisa kirjoitti...

Oletko tulossa Joensuuhun? ihanaa. Laitan sulle huomenna tekstaria tai soitan ihan.

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Hei, jos päätät joskus myydä täkkejä, niin olisin kiinnostunut :)