keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Pientä pintaremonttia/ruokapöytä etsii kotia

Kyllä se vaan on niin ,että kun kevät tulee niin toisille tulee autokuume mulle tulee remonttikuume. Meillä menee TAAS huone jako uusiksi.Nuorimmainen ei tykkää olla tuolla yläkerrassa huone on ihan valtavan iso siellä humisee ja kolisee.

Eli meidän makuuhuone siirtyy olehuoneeseen ,pojan huone tulee meidän makkariin ,olohuone tulee lähes käyttämättömään ruokailuhuoneeseen et silleen.

Ja erehdyimpä käymään värisilmän liikkeessä Lappeenrannassa voi noita tapetteja ja lattia materiaaleja.Meillä lattiat pitäisi laittaa neljässä paikassa uusiksi ja näitähän minä haluaisin! Voi mikä hinta.!!! josko löytysi vähän samallaista ja pikkasen edullisempaa on nimittäin 32,30e/ neliö

Tapettia kyllä haluaisin .Värit ei ole ihan edukseen tässä kuvassa,mutta tykkään erityisesti tuosta turkoosiruusu tapetista. Katotaan mihin sitä laittaisi.

Ja remontin takia joudun luopumaan ruokapöydästä ei mahdu olemaan pitää etsiä pienempi. Eli myyn sen penkkeineen pois pöydän mitat on pituus 200m ja lev 75cm kuuluu kaksi penkkiä!! Saat ne

Sitten pieni laatikkopöytä 100+60 kork 78 80e

ja tikkaat korkeus 125cm 150e

Jos kiinnostaa niin soittele 041723 8294 Mia

Alhaalla on osa kirpparille menneestä tavarasta!

12 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Juuri tuollaisia tikkaita olen etsinyt, mutta nuo on kyllä mulle liian kalliit.

Aaltoilee kirjoitti...

Kyllä noista tapeteista kävisi teille kaikki... kunpa meidä eteisen riikinkukkotapetti tulisi jo! Ens perjantaina mennään Viipuriin hakemaan listoja ja rosetteja :D

Ruusa kirjoitti...

OIJOI!Missä kirppiksellä sulla on myynnissä tuo vanha lankapuolateline?!?Olen niiin etsinyt sellaista..!!

Anonyymi kirjoitti...

Ruusa: Lappeenrannan Eurokirppiksellä!
Liisa: ne on kyl tyyriit maksoin itekkin joskus niistä saman hinnan eikä raattis luopua,mut ei ole tilaa
Matu:Et usko,mut otetaan se beessiruusu ja pilkku

Mia

Sirkka kirjoitti...

Mia hyvä, sinulla on kaunista kaikkialla ja nuo pöydät ovat aivan ihastuttavia molemmat ja varsinkin tuo pitkä penkkeeineen.nieleskelin täällä niitä katsellessani..ei vaan mitenkään mahdu, mutta ken ne omakseen saa on onnellinen nauttiessaan siinä rakkaittensa seurasta, paljon mahtuu ystäviä pöydän äärelle iloitsemaan!
Samoin myös nuo sinun kirppikselle menevät kauniit vanhat aarteesi..kyl vaan kirppikset ovat niitä todellisia aarreaittoja!
Samoin tapetit ja lattialankut ovat kauniita!
Oi kiitos käynnistäsi sain nähdä paljon ihanaa ja päivä alkoi hyvin, sitä samaa sinulle!

taburetti kirjoitti...

Hei ... poikkesin vastavierailulle blogiisi ja totesin, etten ole siellä ennen ollutkaan.
Minulle käy aivan samoinj kun kevät aurinko alkaa paistamaan alkaa kotonakin tapahtua....:))
Tämän kevään projektina olisi yläkertamme, jossa on nuorison huoneet, se pitäisi kunnostaa ja ottaa ullakkotiloja osaksi käyttöön.
Mukavaa viikonloppua sinulle..:))))
Jaana

Aseman laidalla kirjoitti...

Heissan, olisin kiinnostunut ostamaan lankarullatelineen ja kakkuvuoat? Mitä pidät niillä hintaa? Laitatko postitse, jos saat maksun tilisiirtona?

T. Satu

Ruusa kirjoitti...

Voi Lappeenrannassa..Minäkin olisin voinut ostaa tuon lankatelineen kyllä! :) Joten jos se on myynnissä, ja Aseman Laidalle se ei päädy niin minä kyllä ostan..tietysti sopukkaan hintaan! :))
(Kun en tajunnut sitä jo edellisessä kommentissani kysyä..pahus..)

siirisofia kirjoitti...

Voi mitä ihania vanhoja tavaroita täältä löytyykään:) Miten tuo kuluneisuus viekin mennessään. Välillä tietysti täytyy karsiakin, ninn sittenhän voi tilalle hankkia jotain vielä ihanampaa.
Oikein ihanaa viikonloppua!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Kysäisit tuolin ja sohvan päällisistä, Ikean Ektorpit molemmat, ja mulla on valkoiset, punaiset ja nuo kukalliset irtopäälliset ! Eipä tarvi vaihtaa enää sohvaa, voi vaihtaa vain päälliset :D

Täältä löytyy:
http://www.ikea.com/fi/fi/search/?query=ektorp

Sisustus Sievä kirjoitti...

Kiitos Kaikille! Katson ikean sivut

Sarkka kirjoitti...

Olis ollut useampikin kiinnostunut siis tuolle lankapuolatelineelle! Mutta joskus sitä on myöhässä, ei voi mitään. Nuo vuoat on kerrassaan ihania. Odotan ilolla mitä aarteita sinulta vielä löytyykin. Tsekkaan emailin heti kun kotiin pääsen :)Harmi, että matkaa on niin paljon tässä välillä...