tiistai 4. tammikuuta 2011

Kellarissa eläneet

Kävin hakemassa kellarista päivänvaloon pelakat.Tämähän on kaikkien ohjeiden vastaista,mutta haen ne yleensä kyllä tähän aikaan.Meillä on niin viileätä ,ettei ne ole kärsineet äkillisestä valosta ym..Saavat nyt olla tuon näköisiä jonkun viikon ja sitten leikkaan ne ja laitan oksat juurtumaan niin on kuisti kesällä Målbackoja täysi.

Ovat niin älyttömän kallita ostaa valmiin jos niitä jostain saa.Katsotaan kuinka käy!

Olen näköjään ihan kaheli noihin vanhoihin purkiin,purnukoihin ,laatikoihin tiedän sen mutta en voi niitä vastustaa jos niitä jossakin (edullisesti ) nään.
Tuo turkoosi laatikko kätkee sisäänsä taitelijan tarvikkeita maaleja,liuotteita ym.. Ostin sen viime kesänä Simpeleen antiikkimessuilta katselin sitä jo edelliskesänä joten se oli minulle tarkoitettu.

Meinasin maalata pöytää,mutta iski laiskuus ja löytyi pieni vastuukinpalanen jonka niittasin kiinni maalataan ,kun inspis iskee..

Miksi en jaksa nyt mitään??? Olisiko hormoonit vai väsy en ole edes alessa käynnyt ei huvita!

mukavaa viikkoa

5 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Mullakin on pelargonioita talvehtimassa kellarissa(ei tosin omassa). Yhden jätin makuuhuoneeseemme ja se näyttää nyt aika huonolta, en tiedä miten sen sais pelastettua? Minä haluaisin myös mårbackaa, mutta ovat tosiaan paljon kalliimpia, josko sitä yhden edes raaskis keväällä hankkia...

Anonyymi kirjoitti...

Maija ainakin täällä niitä oli plantagenissa
Mia

Liisa kirjoitti...

Mitenkähän minun pelakuut tarkenee tuolla varastossa, siellä kun on tainnut käydä jossain vaiheessa miinuksen puolella. Pitäsi käydä katsomassa ja hiukan vettä heittämässä.

Irmastiina kirjoitti...

IHANAA, että löysin tänne blogisi sivuille... aivan ihana blogi. Kirjasin tämän heti blogiluettelooni, jotta saan heti tietää, kun sitä päivität..:)

Marita kirjoitti...

Ihanaa, kun olet hakenut pelakat jo sisälle - ihan tässä alkaa tulla kevät fiiliksiä...kiva blogi sinulla, ensimmäistä kertaa käymässä..