perjantai 28. tammikuuta 2011

Ennen ja Jälkeen
Hei

Minuun iski maalausinto löysin ihanan vaaleanpunaisen värin jolla maalasin mummolan kaapin.
Se oli aiemmin alkuperäisessä vihreässä värissä,mutta minusta aika synkkä joten pensseli käteen ja maalaamaan.
Samaan syssyyn maalasin pari tuolia !Kyllä maalilla saa äkkiä muutoksia aikaan.

Sunnuntaina avataan Taipalsaarella kirppis ! Ihanaa nyt ei tarvitse viedä Lappeenrantaan tavaroita.Alan tyhjentämään tota vanhaa putiikkia.. Vien kaikki kirpparille ruusukuppeja ,vanhoja lakanoita ,pyyhenliinatelineen ym..

Oletteko koskaan muuten ajatelleet kirpparipöytien viikkovuokraa järkyttäviä jossain esim.Lappeenrannassa otetaan vielä vuokran lisäksi 5% provikaa sanoin kyllä oman pöydän heti irti.Tämä tuli vuodenvaihteessa käytännöksi. En tykää yhtään....

Mukavaa viikonoppua
Mia

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi, sulla näitä ihania kaappeja riittää!!!
Mun isotädillä oli aikoinaan hyvin, hyvin samanlainen (vihreä tietenkin), ja juuri tuollainen ons se, mitä eteiseen ninonomaan himoitsen!
Olis just tarpeeksi rouhea mun makuun -ja noitahan ssitten et löydä itkemälläkään :/

Provikat ei mun mielestä kuulu kuin silloin, jos myynnissä on joku isot tavara tai huonekalu, jota ei saa mahtumaan ostetulle paikelle! EI muulloin!

Sirutuuli kirjoitti...

Törkeetä rahastusta täällä päin! Ilmankos ovat hinnat nousseet kirppareilla uskomattomiin määriin... Mihinpäin Taipalsaarta se kirppis avataan? Ja jos siellä käyt, laittaisitko esim. tänne niitä aukioloaikoja? Tai sitten miulle blogiin, ihan kuin haluat.
Kirppiksen jujuhan häviää ihan kokonaan, jos sillä ruvetaan rahastamaan...

Anonyymi kirjoitti...

moi mentiin mekin varaamaan eurokirppiksestä pöytää ihmejuttu tuo 5pros. annoin siitä omistajalle palautetta en miekään tiiä mihin taipalsaaarella tulee kirppis paljon siellä pöytä maksaa

Liisa kirjoitti...

Voi hitsin vitsi, kun sulla on toinen toistaan kauniimpia huonekaluja.

pitsienkeli kirjoitti...

Kylläpä tuli ihana uudella maalilla.Vaaleanpunainen on niin kaunis väri:)Minunkin tekisi jo mieli alkaa maalailemaan,mutta nyt talvella se ei oikein onnistu.Kesällä pistetään taas penssilit heilumaan:))
Mukavaa viikonloppua:)