tiistai 16. helmikuuta 2010

NostalgiaaLöysin joskus kymmenen vuotta sitten mieheni kotitalon vintiltä aarteita.Nimittäin anoppini kihlamekon ja hääpuvun pärekorista matonkuteista!!!! Tuo vaaleanpunainen mekko on kuin unelma.Siinä on sellaisia mustia samettiruusuja. Kuinka kamalan pieniä ihmiset oli 50-luvulla? Hääpuku on jo vähän kellastunnut,mutta kaunis malli.Minä en vaan tiedä,että mihin ihmeeseen nämä ripustaisin kun meillä on aika vähän ehjää seinää...
Tuon kannun ostin viikonloppuna tokmannilta 3e Parikkalasta.Olin lasten kanssa vuokramökkeilemässa Pistoniemen lomamökeillä Parikkalassa. Jos haluatte mennä joskus katsomaan ihanaa maaseutua ja upeita mökkejä ,niin suosittelen lämpimästi.Mökit pitää varata ajoissa ovat kovin kysyttyjä.

Ihanaa alkanutta kevät talvista päivää

Mia

4 kommenttia:

LENNU kirjoitti...

Hei Mia!
Ihana mekko tuo vaaleanpunainen, aarteita molemmat.
Milloin sinun putiikkisi aukeaa?

LeenaJohanna kirjoitti...

Ihania pukuja molemmat.
Varsinkin tuo vaaleanpunainen.
Kivaa tiistai päivää sinulle!

Sisustus Sievä kirjoitti...

Putiikki aukeaa 13.03 klo 10.00 ja on ainakin siitä eteenpäin auki TIISTAINA JA TORSTAINA 12-18 ja Lauantaina 10-13 MUINA AIKOINA sovitusti parhaiten saa kiinni tekstarilla,kun teen sellisia töitä että päivisin en puhelimeen pysty vastaamaan.JÄNNITÄÄ!!!!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Hei! Kiitos vierailusta blogissani! Tulin heti vastavierailulle - ja mitä löysin?? Aivan ihanan ja mielenkiintoisen blogin, jonka lukijaksi heti liityin.

Mukavaa viikkoa sinulle!