tiistai 25. elokuuta 2009

Rappioromantiikkaa
Tässä on muutamia kuvia mitä huonekaluja tuli. Puusohvan myin kun purkasin pihalla kuormaa niin siihen pysähtyi ohi kulkija ja osti sohvan pois.Sanonpa vaan ,että on kyllä kovan työn takana enää Suomesta löytää yleensäkään mitään vanhaa. Kyllä siinä kilometrejä syntyy kun ajelee maita ja mantuja.Mutta nämä löydät Röytystä ja paljon muuta. Ihanaa päivää

p.s Kuvat on hölmön näköisiä otin ne pihalla eipä ole kovin kauniita!


Mia

9 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

kyl nämä ovat ihania!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

pelastit päiväni! kiitos ihanasta höpettely tuokiosta!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka,

Ihania ammeita:)Onko tuo oikeanpuoleinen lastenamme?Pitäs joku kerta pistäytyä kattomaa "uudet"vanhat jutut,jotekii vaa tää töissä käyminen "sotkee"kuvioita;)

t.Eira

PikkuBertta kirjoitti...

Tuollaisessa vannassa olen kylvettänyt esikoistani.Se oli ostettu mulle kun olin vaava.
Tuo kaapi on mun lemppari.

Sarppa kirjoitti...

Minustakin aivan ihastuttavia

Maaka kirjoitti...

Kovin on Paljon samaa tuossa alimmassa pöydässä kuin saamassani pöytä vanhuksessa :) Meidän omas ei vain ole sorvattuja jalkoja ja maalipinta on parempi :)
Mikä tuon pöydän hinta on?

Sisustus Sievä kirjoitti...

Heip

pöydän hinta on tingittynä 400 siinä on päässä myös laatikko.Ammeet on myyty ja tuo kaappi on myös miun lemppari!

Maaka kirjoitti...

asiantuntijalle kysymys: Isä suunnittelee entisöivänsä sen meidän pöydän, ilmeisesti alkuperäinen maali, koska sitä muissakin vanhoissa näkynyt (1895) Tietääkö entisöinti arvonalennusta? Mä tykkään nykyisestä asusta :)

Kaupas selasin lehden jossa oli kauniit kuvat kauniista kodistanne :)
Luulin sen tilanneeni, mutta joko tilaus ei ehtinyt tai ei ole mennyt perille. Odotan vie muutaman päivän ja käy sen ostamassa :)

Sisustus Sievä kirjoitti...

Maakka entisöinnistä on vaikea sanoa,mutta ite pitäisin sen vaan tuollaisena Kyllähän siitä se arvo laskee jos se mennään uudelleen maalaamaan .Mutta jos ajattelet et koskaan myy sitä niin ainahan niitä voi omaksi mieleksi laitella.Anteeksi etten aiemmin ehtinyt vastata