sunnuntai 9. elokuuta 2009

Lehti


Nyt se lehti ilmestyi ja kyllä minua jännitti! Mutta kyllä se Petra on aika tyttö valokuvaajan. Kiitos kovasti.Tykkäsin itse oikein paljon. Oli meillä kyllä hauskaakin päivä oli tosi helteinen ensimmäisiä kesäpäiviä ja kohta on kesä jo ohitse.Kuistista on minun suosikki kuva.

18 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

nämä kuvat olivar kyl niin ihania! kohta nähdään!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut! Ihana juttu oli lehdessä! Raahasinkin lehden eilen kaiken muun mukana huvilalle. Kun vielä ehtisin sen ja kaikki muutkin kasassa olevat lehdet lukemaan...

vekarus.blogspot.com

TilkkuSatu kirjoitti...

Ihanalta näyttää ! Pitää varmaan ostaa tuo lehti :)

Possumamma kirjoitti...

Onnittelut hienosta lehtijutusta! Ihanaa, kun oli paljon kuvia! Ihanan persoonallinen koti minun makuuni, toista samanlaista ei tule vastaan!

Se pisti silmään, kun oli mainittu, että tavarat kirppareilta taikka autiotaloista -haethan ne niistä autiotaloista talon omistajien luvalla etkä omalla luvalla?

Tiina kirjoitti...

Ihana lehtijuttu... hm, perässä tullaan.. ;))
Piti kommentoimani jo perjantaina vaan en ehtinyt... mutta, parempi myöhään kun ei milloinkaan.
Kaunista, tosi kaunista!
Minä tykkäsin. <3

Sisustus Sievä kirjoitti...

Kaikkiin on kyllä luvat aina kysytty,muttenhan se olisi varkaus.Ja se autiotalo on vähä sinne päin .Tarkoittaa perikunnalta ostettuja kuolinpesiä.

Possumamma kirjoitti...

Noniin, se onkin sitten hyvä juttu, että ostat tavaroita perikunnilta, niin pääsevät vielä uuteen käyttöön! Kysyin asiaa siksi, kun se oli tosiaankin lehteen kirjoitettu varsin tökerösti, varsinkin, kun se tuntuu olevan nykyään varsin suosittu harrastus käydä varastamassa tavaroita autiotaloista, ja vedotaan vaan siihen ettei niitä siellä enää kukaan käytä, kun pihakin on ihan pöhettynyt... No, tunnutaan ne tavarat rosvottavan asutuistakin taloista; paikallislehdessä oli just juttu siitä, kuinka eräältä pariskunnalta oli viety pihalta kukkaset uusine ruukkuineen yön aikana:/

malla kirjoitti...

parin päivän reissulta palattu joten nyt vasta ennätän tänne tulla sanomaan,että teillä on aivan ihanan suloista!!!!<3 lehti on kohta varmasti puhki koluttu ja miehen kanssa kuvia kodistanne ihailtu!
mukavaa viikkoa sisustus sievään!:)

Sisustus Sievä kirjoitti...

Joo kyllä rosvoja liikkuu,siksi pitää olla tosi tarkka mistä yleensäkkin vanhaa tavaraa ostaa.Itse luotan vaan tuttuihin ja turvallisiin yhteyshenkilöihin josta saan putiikille ja kotia vaihtelua.Ihanaa lähden muuten huomenna Hesaan mihin kannattais poiketa palaan vasta ke takaisin !

Malla sulla on ihana koti!Ja mikä terassi.Mia

Aaltoilee kirjoitti...

Voi Mia... Kävin tänäänkin kaupassa enkä tiennyt että nyt SE LEHTI on myynnissä... Kiitos huutokaupan järjestämisestä, olen iloinen aarteistani. Mukavaa reissua teille! Matleena

Sisustus Sievä kirjoitti...

Matu se lehti on vissiin huomenna kaupoissa mullakin se oli lainassa kiitos Mervin! Siun huuto oli ihana niitä valaisimia minäkin olisin halunnut jos olisi joutanut.Kohta juna lähtee ihanaa!

Anonyymi kirjoitti...

Siis...tuota mikä on SE LEHTI. Kaupassa plarasin useita, että oisin tienny ostaa mutta en löytäny...

t. Hanukka

Sisustus Sievä kirjoitti...

Toivekoti ja puutarha elokuu

Unenkutoja kirjoitti...

Todella upea juttu! Tällainen mustan värin puolestapuhujakin alkoi jo miettimään väriskaalan laajentamista:D

Ihanan rikkaita ja yltäkylläisiä kuvia teidän kodistanne saa.

Pitää kyllä ehdottomasti tulla vielä käymään, ennenkuin koulu alkaa:)

Titti kirjoitti...

Ah, -olipa ihana "vierailla" luonasi... ;-)
Nautin joka kuvasta!
Katselen niitä varmaan taas tänä iltanakin, ennen nukkumaan käymistä, -niin antavat rauhaisan olon kauniin kotisi kuvat! =)

Sisustus Sievä kirjoitti...

Kiitos Titti kommentista,eipä sitä itse ajattele niin tuo vanha tavara ja kierrätys on elämäntapa.

Mia

MaMMeli kirjoitti...

Voi ihania kuvia, heti huomenna ostamaan lehteä :)

MaMMeli kirjoitti...

Juu, lehti on ostettu ja luettu. Ihania, ihania kuvia<3