torstai 23. heinäkuuta 2009

Toivoisin sadetta


Muuten en kyllä toivo, että sataisi mutta ostin Viipurista itselleni aivan ihanan sateenvarjon! Saappaat on vanhat kirppari löydöt. Olen pesemässä,viikkaamassa ja lajittelemassa vanhoja pitsilakanoita,käsipyyhe peittoja ym Simpeleen Antiikki ja keräily päiville. On jäänny vähän viime tinkaan. Minä en saa mitään koskaan tehtyä ajoissa aina on hirveä hoppu ja hätä mitä ottaa ja mitä jättää.

Ostin muuten myös 25m Pellavaa! Meinasi seota kun ei osannut päättää millaista oikein haluaa.Aloin ompelemaa hillopurkin hattuja ,mutta toivon et keksin jotakin muutakin ompelemista voipi tolla metrimäärällä tulla yksitoikkoiseksi ompelut.Mut nyt pitää lähteä mankeloimaan . Palaillaan
Mia

9 kommenttia:

tiina kirjoitti...

No ompas soma tuo varjo ja saappaatkin... kyllä noilla passaa loiskutella!!!! :)
Hymysuin olin kun huomasin että samannimisiä poikia löytyy...
Oskari sekä Anton, no jälkimmäinen on miehen sisaren poika mutta hänkin tässä lähipiirissä. :)
Harmi etten varmaan ehdi Simpeleelle,
meillä aika ruokahärdelli tuolla työmaalla aina viikonloppuisin.
Mutta mukavia markkinoita!

Sisustus Sievä kirjoitti...

Joo odotan kovasti viikonloppua on ihanaa vaihtelua arkipäiviin

TilkkuSatu kirjoitti...

Aivan ihana sateenvarjo :)) Kateellisena kuolaan täällä ;)Itse löysin viikolla punavalkopallollisen fleecepeiton, kun olin muuta ettimäs. Pakko oli sekin pelastaa joutumasta väärään kotiin..

Sisustus Sievä kirjoitti...

Hei kiva kuulla Satu sinusta .Kuin siellä päin maapallo makaa? Pilkut on pelastettava
.

TilkkuSatu kirjoitti...

Täällä on pidetty hieman vapaitaki jopa...neljäs vapaa lauantai menos ;) ja ens perjantaina on tarkoitus lähteä kahestaan oulun suunnalle moottoripyörällä :) Mulla on kans ollu täs tarkotus tehä noita samoja myssyjä, on lasiprk joihin tarttis.

Ulpukka kirjoitti...

Hei Mia!
Nyt vasta pääsin koneelle kommentoimaan taannoista käyntiämme Taipalsaarella.
Kiitokset vielä "historiasta" Markankylää koskien. Oli kiva vierailla jännässä putiikissasi, vaikkakin miesväki meinasi hermostua... Punainen paisley-kuosinen täkki sopii meidän sohvalle kuin nakutettu, kelpaa siinä porukoiden koirineen löhöillä!

Niin ja vielä - maailma on pieni!!

Sisustus Sievä kirjoitti...

Hei Ulpukka niinhän ne miehet välillä meinaa tehdä.Haluaisin niin lisää niitä täkkejä mut ei vaan löydy.Ihanaa loppukesää Markankylää.
Mia

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi mikä ihanuus toi varjo! kuola valuu! toivottavasti oli hyvä matka! olis jo päästävä käymään puodissasi mut kun työt ei vaan tahdo hellittää! ikävä jo tarinoimaan kanssasi!

Sisustus Sievä kirjoitti...

sielä ollaan lauantaina menen velipojan 50kymppisille.mia