maanantai 20. heinäkuuta 2009

Täydellinen kesäpäivä


Lauantaina meitä helli helle ja lähdimme soutelemaan parin kilometrin päähän pienelle saarelle,jossa käymme retkellä aina kun ehdimme.Talvella mennään potkurilla tai suksilla ja kesällä on ihana mennä soutamalla.Tällä reissulla huomasin kuinka ihanaa on vaan olla omien rakkaiden kanssa.Kaikki aika on mennyt monta vuotta töissä yhtäsoittoa oikeastaan ilman vapaita,mutta nyt pidin vapaata kokonaiset kaksi päivää.Ylemmässä kuvassa Anttoni löysi luonnon muokkaavan kylpyammeen mikäs siinä on lekotellessa ,kun vesi oli lämmintä.

Tässä Oskari kerää lokin poikasten sulkia ja niitä löytyikin aika paljon.


Anttonin kesään kuuluu oikeasti vaan uiminen ja kalastus pieni mies vie kaikki säästämänsä rahat urheilukaupaan ja kalatarvikkeisiin,mutta kun kalaa tulee niin eipä tarvi äitin perata kyllä kalamies hoitaa homman.Sunnuntaina kun tulimme ristiäisistä niin hyvä kun autosta pois ehti, kun piti jo mennä mökkinaapuri mummon kanssa ongelle.
Saimaata! Ollaan muuten aika tyytyväisiä,kun ei olla saatu taloa myytyä! On muuten mökki ja talo samassa paketissa.
Seuraavat kuulumiset laittelen kun menen pystyttämään osastoa Simpeleen antiikki ja keräily messuille .Pitsilakanoita ym...Ihanaa viikkoa

Mia

3 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

niin onni et minä en tota ostanu vaik yritit kaupata;) voi kuin ihanalta kuulosti teidän retki! ihania kuvia! hyvää viikonloppua! sas nähdä vaik messuilla nähtäis;)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

siis tarkoitin hyvää viikkoa!

Sisustus Sievä kirjoitti...

Ihanaa et muutkin sekoilee ! Tänään soitin kotia ja kysyin et mikä viikonpvä on! Tulkaa messuttelemaan.Huomenna lähden aamulla Annun kanssa Viipuriin.Saa nähä kuin mein käy.
Mia