lauantai 22. tammikuuta 2011

kuva pläjäysHei ja ihanaa viikonloppua kaikille ! Kovin monella varmasti pää surisee uusien juttujen kanssa. Niin minullakin. Odotan kovasti,että päästään olohuoneen kimpuun.Laitetaan tapetit ja laminaattilattia saa pois tuon hirveän muovimaton.Mehän ei olla tehty tässä talossa mitään isoja remontteja pieniä pinta silauksia vaan.Syy voi olla se ollaan yksi vanhatalo laitettu niin ettei siihen jäännyt kun ulkoseinät.Ei kiitos enää.Laitetaan ennemmin lisää päälle jos vilutaa kun kauheaa remppaa.

Ihailen kyllä ihmisiä jotka jaksaa purkaa ja rakentaa. Otin kuvia vähän joka puolelta. Verhon takan olohuoneessa on TV-sille tulee kaappi kun on uudet tapetit seinällä.
Makuuhuoneeseen ostin jokuaika sitten päiväpeiton rajamarketista hinta 56e minusta on ihanat värit, seinän maalaan kun ehdin .Keittiön kuva on pimeä verhon tein pöytäliinasta ,ruokailuhuoneessa on nyt ihana pöytä tuli tilaa.Kiitos Kipa ja meidän Bontso se kerjää herkkuja kun pojilla oli karkkipäivä.

Kohta meille tulee joukko naisia tehdään kasvohoito ja meikkikokeiluja! Aloe vera tuotteilla.Jos haluat järjestää ystäville naisten illan ota yhteyttä! Tuoteet on aivan ihania etenkin atoopikolle ja herkkäihoisille!
Se ei vaadi sinulta muuta ,kun kutsut ystävät kokoon nauttimaan yhdessä olosta minä tuon kaiken muun.Välimatkalla ei ole väliä,kun vaan sovitaan.

Mia

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upea tuo ekan kuvan kaappi!!!
Jos ikinä erehdyt sen myymään...pidä mut mielessä :D

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hienoja kuvia.. viettäkää hauska rentouttava ja naistenilta..

Eva-Liisa kirjoitti...

Ihania kuvia. Minä olen kans metsästänyt ekan kuvan kaappia, mutta ovat niin kalliita minun kukkarolle.

Sisustus Sievä kirjoitti...

Voin kysellä noita kaappeja .Tu oli minusta kohtuu hintainen ottaen huomioon,että vanhoja SUOMALAISA talonpoikais kaappeja on aikas vähän enää
Mia

Olivieno kirjoitti...

Kuviasi kun katselee, tulee niin hinku päästä laittamaan jotain uutta... tai siis tarkoitan kyllä vanhaa :D Kauniita vanhoja huonekaluja!

Jaana Kristiina kirjoitti...

Ihnat kuvat;niiiiin romanttista.
Mukavaa sunnuntaita:))

patjaraitaa kirjoitti...

on niin romanttista ja naisellista kai siellä mieskin hyvin viihtyy.
kai hänkin on hengessä mukana

Anonyymi kirjoitti...

Juu on meillä mies valta! En kyllä ole koskaan kysellyt ,että viihtyykö ...Pitäisiköhän?Mutta ei ole kyllä koskaan mitään sanonnut muuta kun että ei kukaan kantele honekaluja enemmin kun muuttomiehet

Mia

Anonyymi kirjoitti...

Mulla ajatuksenjuoksui takkuaa ihan selvästi :/
On pitänyt vastata, että kysele ihmeessä kaappeja, jos kohtuuhintaa saa (kuljetuskin niin peevelisti) ja on sopivan kokoinen, niin OLEN kiinnostunut. Himoitsen kovasti joko keittiöön tai eteiseen!!

Jos kohdalle sattuu, niin heittele viestiä blogiin tai meiliin :D

ja kiitos!