keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Varaston aarteita


Joulu on pikkuhiljaa meilläkin ohi.Tänään pengoin noita romuvarastoja ja huomasin tuon ihanan turkoosin pienen kaapin joskus ollut yöpöytänä,mutta nyt lojui toimettomana.Raahasin sen sisälle ja sovittelin eripaikkoihin,mutta se löysi paikkansa mikron paikalta (en tiedä mihin sen työnnän). Tänne laitoin keittokirjat ja nuo ruusukupit,että tulisi käytettyä tässä pienen pöydän ääressä kun kahvittelee.

Ja tuo rulla-puola-hässäkkä oli kirpparillakin myynnissä,mutta ei onneksi mennyt.Keksin keskellä yötä mitä sillä teen.Eli laitoin narut ,sakset, teipit ja tääläisiä mitkä minulta on AINA hukassa ja vielä on tilaa kun olisi pikkuisen kapeampia talouspaperirullia olisi niille ihana paikka.

Uusi vuosi tulee ja menee en piittaa koko juhlasta en edes ole sitä koskaan juhlinut. Pojat kyllä odotaa rakettia ja pauketta onneksi ei asuta kaupungissa eihän sielä saisi nukuttua.

Toivoisin tulevalta vuodelta VÄHÄN helpompaa kun vuosi 2010! Toivoisin ,että ihmisillä olisi hitusen aikaa niille jotka sitä tarvitsevat,toivoisin iloa ja naurua,toivoisin terveyttä ja voimia teille kaikille

Mia

6 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

Ompa söpönen tuo pikkukaappi.
Onnea uudelle vuodelle.

Markka kirjoitti...

Rullapuolahässäkkä sopii tuohon mainiosti ja on käytännöllinenkin. Se käytännöllisyys tuppaa täälläkin jäämään hieman toiselle sijalle mutta ei se mitään :).
Onnellista Uutta Vuotta!

Anonyymi kirjoitti...

joo sinullekin parempaa ensivuotta
eihän sitä tiedä mitä ensivuona keksit katsellaan nyt näitä kotiesittelyjä kun ollaan vanhaan finksahdettu
t. k ja k

Anonyymi kirjoitti...

Juu koskaan ei tiedä jotakin viritteillä katsotaan...
Mia

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis tuo sinun uuden vuoden toivottelu!
Juuri se mitä haluaisin sanoa ja toivoa!
Minulle myös vuoden vaihtuminen ei ole nykyään
niin merkittävä, vuosi vaan vaihtui ja raketeista en piittaa, se on kuin heittäisi rahaa taivaalle vaikka annan niiden paukutella jotka haluavat.
Joulukin meni niin etten mukaan ehtinyt.
Jos jotakin toivoisin niin kiireettömyyttä ja taitoa olla kehittämättä kiirettä ja taitoa laittaa asiat tärkeys järjestykseen....ja taitoa osata elää jokainen päivä
mahdollisimman hyvin!
Ajatuksin Anne

Jaana Kristiina kirjoitti...

Ihania kuvia taas siellä:)
Hyvää uutta vuotta!!