perjantai 20. elokuuta 2010

Koti kuviaLaittelin huvikseni kodistani muutamia kuvia.Minä alotin eilen urakan mikä olisi pitännyt tehdä jo kesällä,mutta heltitten takia jäi tekemättä eli vinttien sivous-ei olisi pitänny koskaa aloittaa se ei tunnu loppuvan koskaan,mut nyt loppu inspis! Ei huvita enää jatkaa,mut pakko on yläkerta on täynnä jätesäkkejä roskiin menemässä.Asiasta kukkaruukkuun onko teistä kukaan käynny Uudenkaarlepyyn romutorilla? Minun niin tekisi sinne mieli,mut meiltä ajaa reilun 6h- hei haloo onko mitää järkeä,mut pitääkö aina ollakaan järkeä ? Josko siellä olisi se jokin mikä on tuiki tarpeellista. Lapsille ja koiralle vaan pitäisi ssada vahti olisi kiva lähteä miehen kanssa kahden ( ei olla käyty ainakaan 4v missään kahdestaan)olisiko aika!

Nyt olen reipas juon jo tunnin seisoneen kahvin ja laitan verkkarit jalkaan ja läheen siivoamaan loput roinat .Sitäpaitsi en pääse tekemään muutoksia pojan huoneeseen ku ens pitää korjata rompetta jaloista pois.

Viikonloppuja kaikile

Mia

Oho yksi kuva tuli tuplaten

5 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

Voi kuinka kaunis koti, tykkän tosi paljon!!

Irma kirjoitti...

Hei Mia, kodikkaan ja kauniin näköistä teillä!! Kiitos vielä niistä puolista, tein niistä postauksen, käyhän kurkkaamassa :)

Eihän aina tarvii olla jokaisessa tekemisessä järkee, ja kahdenkeskinen aikakin on tärkeetä. Me lähdemme kahdestaan nyt viikonloppuna kalareissuun pariksi päiväksi.
Hyvää viikonloppua sinulle!

PikkuBertta kirjoitti...

Kodikasta,persoonallista,erilaista...ihanaa...Tykkään.
Sinulle on tunnustus sivuillani:)

Laura kirjoitti...

Hei,
sinulle on tunnustus blogissani :)

Laura

ps. Ihania tavaroita, harmi että asumme niin kaukana...

Anonyymi kirjoitti...

Oi kiitos kamalasti! Yritän käydä ne laittamassa omille sivuille .Irma yritin sitä aiemminkin,mutta en onnistunnut.No poika tulee viikolla käymään niin se autaa "Pahaa äitipuolta" Taas tietokone pinnteestä
Ihanaa viikkoa
Mia