keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Minä vietän elämani ensimmäistä kesälomaa!!! Olen ollut 15-vuotiaasta asti töissä ,enkä ole tähänikään koskaan viettänyt lomaa. Nyt aion olla heinäkuun näiden pienten rakkaitteni kanssa. Toki putiikkiin voi tulla pidän sen aina auki kun tässä kotona ollaan ,mutta pirauta ensin ja jos en heti vastaa olen uimassa tai pihalla enkä kuule soittoa.Meinaan kyllä käydä muutaman kerran tori kaupoilla se on vaihtelua. 26.7 Lähden ystäväni hänen tyttönsä,pojat ja minä Tanskaan!! Ihanaa mutta jännittävää.Lennetään Lappeenrannasta Riikaan sieltä Köpikseen ja lentokentältä on vuokrattu auto jolla huristetaan ensin Legolandiin ja sitten vaan ajellaan ristiin rastiin. Jos teistä on joku tietää ihania vanhojen tavaroiden liikkeitä,kirppiksiä,tai muuta sieltä niin laittakaa vinkkejä. Ja muutakin kivaa tietoa Tanskasta otan mieluusti vastaan. Tämä on meille ihan reppureissu vähän vaan tavaraa mukaan, te jaksaa sitten sieltäpäin kantaa sitä kotia.
Ensiviikoksi on luvattu huippuhelteitä!! Tarvitseeko kukaan Aurinkovoiteita suojakerroin 30(Aloe Vera) voin postitaa halukkaille

Nautitaan kesästä

Mia

2 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

Kivalle kuulostaa lomasuunnitelmasi ja matkasi. Pojat varmaan on innoissaan Legolandista. Toivotan antoisaa lomanviettoa sinulle, olet sen ansainnut ihan varmasti.

Anonyymi kirjoitti...

Oi sinua onnellista!
Itse en ole eläissäni käynyt Tanskassa ja se kuuluukin yhteen suurimmista unelmistani.
urinkoisia kesäpäiviä teidän perheellenne.
P.S.Laitatko viimekertaisesta lehdestä maksun puodin tilille?Uutta lehteä odottelen saapuvaksi huomenna.
Terkuin,
Anne Imatralta