torstai 4. maaliskuuta 2010

Muistoja ja muuta


Tein taulun ,kun löysin pieniä muistoja mieheni ja omasta lapuudesta. Omat ensimmäiset leikatut kiharat sinisessä rusettinauhassa.Neuvolakorttini joka on päivätty 12.091963 ja ohjeet oli.Hyvin kehittynyt -Annetut ohjeet erilaisia ruokia.Nakkia,kalaa,lihaa,maksaa,munia ja sokerivettä! Ilmankos välillä on pönäkkä olo ,kun on pienestä pitäen syönyt kun tukkijätkä. Olin silloin 5kk.Mitähän neuvolan- täti sanoisi jos nyt ruokkisi jälkikasvunsa ohjeen mukaan.

Sitten on anoppini tekemä vauvan myssy talouskoulussa.Rakas anoppini on nyt 78v .Sitten on kortti joka on päivätty 24.08.58 se on ilmoitus eli virkakirje kun anoppini on saannut miehestäni ensimmäisen lapsilisän.Vanha kuva ja pitsiä.


Sisustus Sievän Sisustuskirppis AUKI SUNNUNTAINA 6.3 KLO 10-13!
Pitsilakanoita 10e/kpl
Erilaisia virkattuja liinoja ja verhoja

Mummon kuppeja 1e kuppi ja tassi! Riemukasta loppuviikkoa!



Mia

9 kommenttia:

PikkuBertta kirjoitti...

Ihanasti muistot esillä.Ja noita kuppeja haluaisin ,ihania:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Mia,
lähetin sinulle sähköpostia mutta tuli takaisin???
onko osoittesi vaihtunut kysyy Anne Sveitsistä
(ilmoittele jos sinulla on minun osoite tallessa!)

Sisustus Sievä kirjoitti...

Kyllä se osoite on ihan sama eli mia.holsa@hotmail.com Täällä maalla ei aina kaikki toimi niinkuin pitää,etenkään nää tekniset vehkeet.
Kuppeja jäi kahviosta paljon jäljelle ja vuosien mitaan omiin kaappeihin on huomaamatta kertynyt.
Mia

LeenaJohanna kirjoitti...

Ihanan taulun olet tehnyt. Hieno idea.
Voi mikä määrä kauniita kuppeja. Ihania!!
Kivaa loppuviikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Arrghhhh.....kokeilin uudelleen lähettää mail'in sunulle ja osoite ihan oikein mutta en vaan tiedä miksi taas tuli takaisin....no kokeilen taas huomenna...ja kysyn neuvoa kun joku minua viisaampi ilmestyy apuun...en ole niin tietoviisas compuuttereiden kanssa vaikka nyt tuntuu ettei vika ole minussa....
Joka tapauksessa ihana se sinun uusi koti-putiikki....innostavia tavaroita kuten ennen Röytyssä...
(olen mainostanut "bisnestäsi" ympäri Eurooppaa niille muillekin jotka lentävät muuttolintujen tavoin kerran kesässä Suomeen.....
Ihanaa aurinkoa lähetän (mutta en tuota kylmää tuulta joka ulkona vähän pyyhkii) sinulle ja hyvää viikonloppua...katsotaan koska se minun eilen tehty viesti tulee perille.....
-Anne

Juusa kirjoitti...

Kaunis tuo taulu! Ja mikä aarreaitta olisikaan tuo kirppis..ja kaukana täältä, valitettavasti. Nuo vanhat puolat...voi että kun olenkin etsinyt jo vuoden ainakin tuollaisia. Jännä juttu, ettei niitä täällä maaseudulla edes mistään kirppareilta löydy. Taitavat mennä monessa paikassa roskiin. Harmi. Yhden löysin erään purkutalon piharakennuksesta. Oli kyllä niin kostea,että melkein hapertui käsiin, mutta minä kunnostin sen..liimailin irronneita paloja takaisin...säälittävää, mutta totta:D Pakko oli saada edes yksi:)

Riitta / Wanilla kirjoitti...

Kaunis taulu, ihania esineitä sinulla on tarjolla!
Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa!

Olivieno kirjoitti...

Ihana kollaasi, myssy ja pitsit huoh... Voi jukra kun alkoi harmittaan kun mies ei huomannut ottaa Prinsessan hiuksia yhtään talteen kampaamoreissulta.

Sisustus Sievä kirjoitti...

Minusta tuo taulu on ja kiva,mutta empä minäkään ottanut poikien hiuksia kun se eka kerran ajetiin lyhyeksi.