perjantai 8. tammikuuta 2010

Remppa 2

Tässä on minun remppa kavetit! Pojille iski nälkä ja tuli pika ruokaa. Tikku makkaraa ja uskollinen vanhaherra seuraa uskollisesti vieressä ,että josko hänellekin jotakin.Äidin eväät on juustonaksit ja punaviiniä sillä se työ luistaa.



Parempi puoli kameraan... aulan tapetti saa kyytiä.Kyllä se maalaus sujuu sukkelaa,mutta ne valmistelut vie liikaa aikaa.Liota ,raapaa ,kuivaa ja vasta sitten
Mutta siinä tuli seinään vähän valoa,kun sen vaalensi.


Portaikkokin vaaleni kummasti se avartaa ja puhdistaa,etenkin kun on suurimmaksi osaksi puulämmitys joka nokeaa huomaamatta pintoja.Huomen aamulla on vuorostaan keittiön lattian maalaus siltä osin missä ei ole sitä kamalaa muovimattoa joka kyllä keväällä häviää meiltä lattioilta..Hauskaa viikonloppua ja nauttikaa pakkasista.

Mia

9 kommenttia:

Titti kirjoitti...

Hyvältä näyttää, -niin remontti kuin tuolla "Iso Roobertinkadullakin." ;-)

Aaltoilee kirjoitti...

Hei remonttireiska! Täällä valmistellaan täysillä juhlia ja pää alkoi jo savuta siihen mallin et piti tulla blogimmailmaan hetkeks rauhoittuu ;)Jos hengissä selvitään niin ens viikkoon! Viikonloppuja!

Sisustus Sievä kirjoitti...

Joo nuo kyltit on aitoja Helsingin kylttejä toinen on Hylkeenpyytäjän katu.

Juhlikaa kunnolla ja onnea!

Tiina kirjoitti...

Kyllä tuli rapusta ihana... kummasti se vain tuo vaalea raikastaa.
Vaikka tuo ruusuinen tapettisi kolahti niin vallan ihanasti tuonne sydämen syövereihin... ;)
Täällä menossa samat hommat, kun ei mies luvannut... hih! keittiöön uusia kaappien ovia niin tartuin telaan ja pensseliin, valkoista, valkoista... kuinkas sitä meille muuta?! ;0
Mukavaa remppa-lauantaita.
tiina. <3

PirjopauliinaL kirjoitti...

Oi, ihana valo! Sininenkin oli kyllä hurmaava mutta kyllä tuo valkoinen valloittaa! Mieki haluaisin tuommoiset portaat, huah.

Sisustus Sievä kirjoitti...

Jotenkin sitä valoa kaipaa enemmän ,kuin muulloin ! olisiko ikäkriisi?

Leenamari kirjoitti...

Oho, rouvahan on laittanut totisesti tuulemaan! Se pelkkä eteisen seinien maalaus ryöpsähti sitten todellakin käsistä ;)

Pirauta kun tulet kaupunkiin päin, käydään kaffella.

Anonyymi kirjoitti...

Valkoinen tuo valoa, totta, mutta miten oikein raaskit luopua noista ihanista ruusutapeteista??????meillä kun on valkoista ja valkoista ja haluaisin juuri tuollaiset ihanat vanhat tapetit! Eli aidan takaa ruoho kai on aina vihreämpää......
Kova homma mutta kaunista jälkeä! Sinä sitten jaksat! Mistä oikein energiasi otat?????
Hyvä keksintö tuo uusi keittiön pöytälevy...se riihen ovi....
Terveiset Sveitsistä Annelta

Sisustus Sievä kirjoitti...

Ruusutapetti oli Kyllä ihana ja kallis kun mikä! Isäntä ei vieläkään tiedä paljonko siitä maksoin,mut se loppukesken ja osa nurkista oli tapetoimatta,enkä keksinyt mitä sinne laitaa. Aloe verasta sitä energiaa saa joka aamu huikka niin työ luistaa.