sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Punaiset kengät ja muuta höpö höpöä


Jotenkin nyt syksyllä etsii aina kotia jotakin punaista ja sitä vähän tummempaa .Vaalean punainen minusta kuuluu kevääseen ja kesään.Rakastan vanhoja huonetauluja.Tulee aina mieleen että kenenkä kotia on taulut koristannut.


Tässä taulussa on ihanat värit ja se on aika kookas vaikka ei ehkä kuvista näy.On meidän olohuoneen seinällä.
Olen kuullut sanonnan ,että mitä enemmän kristallia sen onnellisempi elämä,mutta tätä kruunua en vaihtaisi mihinkään.On vanha Ranskalinen kristallikruunu.
Ja tässä on Anttonin ottama kuva minusta ja Bontsosta! huomatkaa tuo elegantti kotiasu jonka puen mekein aina päälle klo.18.00 jos vain tiedän et meille ei tule ketään kyläilemään.Jos olisi mahdollista niinhakisin yöpaita lomaa ,ei tarttisi pukea viikkoon vaatteita päälle!

Ihanaa viikkoa!

Ai Niin On tullut paino virhe paholainen auki-olo ajoista NE ON KE-PE 10-17 LA-SU 10-14
Anteeksi sähläys ,mutta meillä on Asperger- pojan uinti tiistaina ja siitä ei voi luistaa tai muuten menee systeemit sekasin..


Mia

6 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Hei, minullakin on nyt punainen kausi, tekisi mieleni ostaa kaikkea punaista. Ihania tauluja sinulla <3

Kesäkukka kirjoitti...

Nuo huonetaulut ovat jotenkin niin viehättäviä. Minullakin on yksi perintö-sellainen ja sitten ostin viime viikolla pienen pahvisen kirppikseltä.
Ja upea kruunu!
Hyvää alkavaa viikkoa!

Sisustus Sievä kirjoitti...

Jotenkin punainen on nyt niin energinen.Täällä sitä tarvitaan vettä sataa taivaan täydeltä...

myy ja vilijonkka kirjoitti...

toi kuva on niin ihana! voimia ja haleja viikon töihin!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania nuo vanhanajan huoneen talut. Minun Mummolla oli sellainen ja siinä luki "Joka aamu armo uusi"....Tuollaisen kans ostan ensi kesänä kun tulen.
Terveisin Anne Sveitsistä

Anonyymi kirjoitti...

Hei Mia!
Minä olen kans sellainen yöpaita-eläjä.....aamulla ei kukaan uskoisi mihin aikaan olen jo herännyt kun seikkailen vaan yöpaita päällä mutta olen jo tehnyt vaikka mitä silloin. Kun innostun jostakin pitää se tehdä ja sitte se ja se...ennenkuin puen päälle....
Terveisin Anne Sveit........