tiistai 1. syyskuuta 2009Katseltuani näitä ihania "Silkkitäkkejä" joita on annettu ihmisille häälahjoiksi ajattelin ,että niitä pitäisi jotenkin ajanmukaistaa koska ite olen vanhohin täkkeihin hulluna. Niimpä tässä on ensimmäinen versio, joka kylläkin on vielä vähän vaiheessa loppui pitsi kesken ja kun maalla asutaan niin empä viittinyt lähteä Lappeenrannasta sitä hakemaan. Kuva ei kyllä anna oikeutta siitä tuli aivan namu. Nyt alan ompelemaan näitä voimien mukaan putiikkiin myyntiin! Kierrätystä.
Huomaathan syksyn aukioloajat eli pidän vain PE_SU putiikin ja kahvion auki. Kävi nimittäin vanhanaikaisesti,että väsytin itseni loppuun kaikki luovuus ja iloisuus alkoi kadota elämästä, eikä mikään työ sitä korvaa.Mutta niin vaan käy ,kun tykkää työstään kun hullu puurosta.Joten keräilen voimia ja ideoita jouluksi jota rakastan.

Ihanaa viikon alkua
Mia

15 kommenttia:

Leenamari kirjoitti...

Hei Mia,

ja hieno juttu että osaat antaa levollekin aikaa! Emme me asiakkaat mihinkään häviä, tullaan paikalle silloin kun olet auki :-) Ja pojat tykkää kun olet kotona.
Terveisin Leenamari

Sisustus Sievä kirjoitti...

Kiitos!

Sirutuuli kirjoitti...

Aivan ihana täkki!

Aaltoilee kirjoitti...

Nii pal kauhia hiano täk!
Viisas ratkaisu tämä työn "muuttaminen", sen nyt kaikki tietää ettet aio laiskana olla ;) Hymyillään kun tavataan!

Mari kirjoitti...

Voi mikä ihana idea! Kaunis lopputulos:) Tykkäsin muuten kauheasti siitä Lehtijutusta teidän huushollista, suloinen koti:)

On tosi hyvä että noin tiedostat väsymyksen hiipivän. Minulla kävi vähän ohrasesti viime vuoden lopulla, kun yhtäkkiä huomasin olevani aivan rätti. Meni monta kuukautta, kun olo oli jälleen reipas.

Sisustus Sievä kirjoitti...

Joo kyllä se väsymys ja kyllästyminen kaikkeen tekemiseen on hiipimässä,mutta minä selätän sen.

Minusta noista peitteistä tulee aika ihkuja.

Mari : Kiva kun tykkäsit olen vähän romun perään

Minttu kirjoitti...

Heippa Mia! :)

Kiitos vierailusta blogissani! Mie läksin vastavisiitille ja kaunis blogihan täältä löytyi! :)) Toivottavasti on ok, että linkitin blogisi omalle suosikkilistalleni?! Löydän tänne sitten uudestaankin visiitille... Toivottelen mukavaa viikon jatkoa! <3

Terveisin Minttu

Sisustus Sievä kirjoitti...

Kiitos Minttu vierailusta tule uudestaan.
Mia

TilkkuSatu kirjoitti...

Aivan ihkuja peittoja :) Muistelen, että meillä olisi ollut juuri tuollainen punainen peitto, kun olin pieni. Kyllä sitä väsy tulee, kun on koko ajan töissä. Itse olen varmaan pari viikkoa mennyt kotiin päästyäni "ruokalevolle" soffalle...

Sisustus Sievä kirjoitti...

Joo niin tekee,katon muuten tänään ne pilkkukankaat !

Kaisa kirjoitti...

Voimia ja iloa syksyyn!Joulu on ihana valopilkku pimeässä vuodenajassa,siihen onkin kiva valmistautua huolella :)

malla kirjoitti...

onpa suloinen täkki!!!mä kans alotin jo joulusta haaveilun joulublogin merkeissä:)

RuusuLiisa kirjoitti...

Heissan..
kivat sivut ja liikkeesikin upea! Kävin liikkeessäsi pitkästä aikaa elokuussa ja tietty mukaani tarttui jotain pientä;)Tunnelmallinen ja upea paikka!
Jaksamisia!

Sisustus Sievä kirjoitti...

RuusuLiisa Kiva kun kävit ota seuraavalla kerralla hihasta kiinni on kiva tavata ihmisiä "livenä"

RuusuLiisa kirjoitti...

Otan tietenkin :)