perjantai 22. toukokuuta 2009

Pienenkaapin tarina

Sain eilen kutsun käydä eräällä kesämökillä katsomassa vanhoja huonekaluja ja tämä oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kaapilla on tarina .Kaapin on maalannut Felix Niemi joka on asunnut hyyryläisenä morsiammensa kanssa talossa, jossa kaappi on ollut. Vuokraksi hän maalasi tämän kaapin ,kun rahat olivat loppu. Tämä Felix oli kiertävä taiteilija.

Liinu kysyi ,että olisiko mitään huonekalua mistä en luovu sanoin että eipä ole, mutta nyt sellainen löytyi.En tiedä mikä tässä viehätää tarina vai kaappi?


Mutta on aivan ihana ! Laitan sinne patalaput kun ne on aina hukassa.


Mia

5 kommenttia:

Aaltoilee kirjoitti...

Kiitos eilisestä Mia. Aivan mahtava kaappi!!! Matleena

Possumamma kirjoitti...

Tuommoisen tarinan kuultuani empä minäkään moisesta raaskisi luopua! On kyllä ihanaa, jos jollekkin esineelle saa kuulla sen tarinan.

Mukavaa viikonloppua!:)

Sisustus Sievä kirjoitti...

M: Kiitos itsellesi!

Minusta on ja kyllä ihana kun tarina löytyy tavaralle siitä tulee muutakin kun esine.Olen huomenna lähdössä poikien kanssa Tukholmaan .Olisiko kenelläkään vinkkiä sieltä kirppareista ??Varaan nimittäin ison laukun mukaani.Kuin han sitä osaa laivassa olla kun aina minun pitää jotakin puuhastella.

Mia

Ruusukuja kirjoitti...

Huonekalut ja muut esineet joilla on tarina ovat kyllä ihan parhaita, meillä on kotona useita huonekaluja joista en hennoisi luopua, omien mummoloideni rakkaita aarteita.

Sisustus Sievä kirjoitti...

Niinhän se on .Tarina on minusta suurin osa sitä huonekalua ja sen historiaa.