perjantai 8. lokakuuta 2010

Ihana vanha arkku

Hei blogi ystäväni!Minä löysin meidän kesäpaikalta navetasta tälläisen arkun se oli tosin ilman kantta,mutta mies näppärästi tekaisi kannen ja nyt se kekotaa olkkarin pöytänä.Tämä arkku on ollut varmasti 60v sikojen jauhoalaarina ja nyt mekin se vasta honatiin sieltä sikakopin ulkopuolelta.Anopiltani kyselin tietääkö hän koko arkusta mitää .Sanoi vaan että ei ole koskaan aatellu mikä se puulaatikko on mistä joulupossuille viljoja annetiin. Lähellä on joskus mitä ei huomaa ennenkuin tarkaa katsoo.

Minusta se on äärettömän kaunis ,mutta vaivaa mistä se on sinne tullut.Luultavasti kun paikka on ollut joskus sydänmaanpalstana ja kulkeutunu tarvittavien tavaroiden kanssa tilalle.

Takana ,kun näkyy tuollainen salmiakki - ikkuna mulla olisi vielä yksi tuollainen isompi myynnissä jos jotakin kiinnostaa hinta on 200e

Sitten tälläinen valkoinen senkki etsii uutta kotia,kun minun pitäisi saada meidän eteiseen vaatekaappi mitat on lev.154 syvyys 49 ja kork.80cm tossa kuvassa ovt vähän on länksälään,mutta mies tuli just kotia ja hio ne ovt ja laatikot sopivaksi hinta olis 220e. Huomasin ,että taas tuli kaksi samaa kuvaa! puhuin samalla puhelimessa kun laitoin kuvia .Sorry

Huutiksessa on ostaheti se keittiön kaappi alkuperäsillä lasilla ja vihreä klaffi jos kiinnostaa niin soita tai kysele sähköpostilla niin neuvotelaan hinnoista .

Minun viikonloppu menee nyt opiskellessa aloitan sen Vyöhyketerapia koulutuksen! Ihanaa vaikkakin läheiset pitää sekopäänä,mutta mitä siitä eipä minua ole kovin terveellä järellä siunattu!

Ihanaa Viikonloppua
Mia

3 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Ihana arkku,v oi että kun on komee!!

Kesäkukka kirjoitti...

Kansikin sopii upeasti kauniiseen arkkuun! Upea on!

Tuo ikkuna myös on ihana!

Tsemppiä opintoihin!

tiina kirjoitti...

Voi että tuo arkku on kaunis.
Käynpäs kurkkaamassa kaappiasi. :)