lauantai 12. kesäkuuta 2010

Puoti kuvia

Meillä satoi tänään koko päivän joten oikeiden "töiden " jälkeen aloin vähän ommella,kun kangas kasaa pitäisi saada vähän pienemmäksi ja jotenkin se nyt huvitti.Olen vähän tuulella käyvä ihminen. Yritän tehdä jos suinkin vain niitä asioita päivän mitaan mikä tuntuu kivalta( tietenkään eihän se aina ole mahdollista,mutta pitää yritää. Olen päättänyt ,että yritän elää mahdollisemman mukavan loppuelämäni kestää se sitten miten pitkään tahansa onneksi niitä asioita ei tiedä.

Minusta tuntuu,että tää nykyinen yhteiskunta vaan vaatii, että olisi tehokas ja normeihin sopiva.( en ole kumpaakaan) Olen tälläinen ADHD-Äiti aina miljoona rautaa tulessa ja koskaan ei tiedä mikä tulee valmiiksi. Mutta tämä essu tuli tänään ja tuo tuunattu täkki jonka myin samantien.Niitä tulee lisää kun ehdin ja löytyypi täkkejä. Ovat ihania sängyn tai sohvan päälisiä.
Tyynyjä tulee lisää...

Ihanat pyyhkeet vaikka ikkunaan
Tässä on yöpaitoja Koettakaa käytää mielikuvitusta,ku ei näy kun hihat.Tehty vanhoista lakanoista
Mummit on ihania ja se tuoksu
Liinavaatekaappi on vielä vajaa.

Ihanaa viikonloppua

Mia

3 kommenttia:

pitsienkeli kirjoitti...

Kovin olet ihanan aikaansaava äiti ja sinulla on kiva puoti.Taidat kyllä elää unelmaasi nyt.)Sehän se on juuri se juju.Tehdä niitä asioita ,mitkä ovat mielekkäitä.Ja kun tekee ei niin kivoja asioita iloisella mielellä,niistäkin tulee lopulta mielekkäitä.
Mukavaa lauantai iltaa!

Liisa kirjoitti...

Wautsi, miten ihania juttuja sulla täällä on.

Niin se pitääkin elää, kuten itsestä hyvältä tuntuu, tehdä asioista silloin kun huvittaa, eikä pakolla vääntää. Ilman kiirettä nauttien olostaan. Niin minäkin pyrin tekemään, sitä tällä minun iällä ja sinunkin osaa arvostaa niitäe elämän pieniä asioista ja näkee ne kauniit asiat.

Mukavaa lauantai-illan jatkoa!

Irma kirjoitti...

Ihanan puodin olet saanut aikaiseksi ja kauniita asioita hankkinut/tehnyt sinne!! Onnea puodille ja puodinpitäjälle jatkossakin!!
Aina ei voi elämässään tehdä mitä oikeasti haluaisi mutta minäkin pyrin siihen että teen omia juttujani hyvällä mielellä enkä väkisin, silloin voi syntyä jotakin kaunista.
Mukavaa tulevaa viikkoa!:)