tiistai 2. helmikuuta 2010

Kakkuvateja ja tuumailua

Tässä vadissa on vanhaa arabiaa ja kynttilän jalat eikö ole ruusut ihania?


Olen aina halunnut sellaisen korkean kakkuvadin mihin voi laitaa kahvipöytään tarjottavat,mutta en ole koskaan raattinut niitä ostaa.Niinpä tein itse .Mulla nimittäin pursuaa kaapit kaiken näköisiä lautasia ja vateja ja aina niitä tulee vaan lisää hamstrattua jos kauniita löytyy( Ei enää tahdo löytyä).Kokosin mieleisiä !Löysin jostakin lauseen jossa luki MIHIN SITÄ MENISI,KUN MAAILMA ON TÄSSÄ ! Jotenkin se sopii mulle tähän hetkeen hyvin.Piti kiertää tuon putiikin kanssa ja kuitenkin on omat tilat pihapiirissä . Kyllä on ihminen sokea .Nyt vasta huomaa kuinka kivat tilat saa ,kun vähän somistelee ja saa olla sitten tässä saapuvilla lasten kanssa.Josko tulisi puutarhaa tänä kesänä panostettua enemmin.Ehkä.
Peppipitkätossun kakkuvati: Teen näitä eri versioilla putiikkiin myyntiin!

Pellava ompeluita .viikinlopun aikaan saannoksia.Leppoista viikoa


Mia

2 kommenttia:

Leenamari kirjoitti...

Heippa pitkästä aikaa! Hauska idea! Mistä sä näitä kaikkia kivoja juttuja keksitkin?? 13.3. on jo merkattu kalenteriin, kait siellä saa kaffettakin kun ei ainaskaan putket jäädy ;)

Sisustus Sievä kirjoitti...

Heippa

Juu aina saa kaffetta, eihän siitä mitää tule jos ei asiakkaille kahvia tarjota ja pullaa kans! Aika vierähtää niin nopeasti odotan maaliskuuta kiva kun saa tuon putiikin kotia, kun tänne voi hurautella myöhemmin illallakin!