keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Sisustus Sievän kahviosta ja suklaakakku

Suklaakakku joka vie kielen.
Kuva kahviosta peilipiironki Hinta1000,- ja vanha talonpoikais sänky lev.107 pit.198 Hinta 580,- Ikkunoissa on vanhat pitsilakanat niitä löytyy putiikista.


Tämä kuva on kotoa keittiöstä tai osasta siitä. Laittelen välillä sekaan koti kuvia .Myös, jos siltä löytyy jokin huonekalu joka kiinnostaa , kannataa olla yhteydessä. Ei tiedä vaikka möisin sen sinulle.


IHANA SUKLAAKAKKU
3 dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
3dl sokeria
2tl vaniljasokeria
4rkl kaakaojauhetta
150g voita tai margariinia
3 kanamunaa
1 dl kumaa kahvia
Sulata voi tai margariini.jäähdytä.Mittaa jauhot , leivinjauhe kulhoon. sekoita sokeri ,vaniljasokerija kaakaojauhe.Lisää jauhoihin. Kaada rasva jauhoihin ja sekoita tasaiseksi.Vaahdota munat.Lisää vaahto varovasti taikinaan sekoittaen .Lisää lopuksi kahvi varovasti sekoittaen.kaada vuokaan paista 175 asteen uunissa noin 45-50min.Sulata päälle vaikka suklaata.
Itse teen aina taikinan kertaa 2,tulee ihanan korkea ja kuohkea,sitä pitää myös paistaa vähän reilummin.Väliin voi laittaa vaikka omenahilloa nam...
Tämä kakku on tosi suosittu kahvilassa!
Maanantaina kävin ystäväni kanssa Tampereella ja Hämeenlinnassa hauska oli retki. Ja auto taas pullisteli ihanaa vanhaa tavaraa.
Oletteko koskaan ollut Tampereella yöllä puoli 2 parkkipaikalla yöpaita päällä, odottamassa vanhaa kassakonetta?! Sanompa vaan ,et onko järkeä.Ei mutta kannatti Kyllä kannatti . Hämeenlinnassa on ihana paikka Pikku Patina ! Siinä oli tunnelmaa..
Sain putiikkiin ihanan pyykkilaudan ja vanhan koulun vaakan. Sekä muuta pikku tavaraa. Huonekaluja kannattaa kysellä ja tulla katsomaan ,niitä tulee melkein viikottain jotakin uutta.
Hymyillään kevät tulee ja linnut laulaa
Mia

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka,

Kyl on hyvännäkönen suklaakakku,nam:)Kauniita kuvia olet ottanut.Löysin vasta polkuni siun Blogiin,tosi kiva kun ihmiset jaksaa pitää blogei.

Keväisiä päiviä:)
t:Eira

Sisustus Sievä kirjoitti...

Hei Eira kiva kun löysit kakku on muuten Ihanaa.. ja paranee vanhetessa.
Mia

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi nyt kyllä tuli ikävä sinunputiikkiin näinköhän sit vaik viikonloppuna eksyis taas sinne ja sais jotain ihanaa ostetua! ja täytyhän sitä juoda kahvit kakun kera .
T:ne kaksi naista imatralta jotka joskus osti sen kaapin ja sompailivat sen kassa sopiiko autoon.

Mao Mao kirjoitti...

Tervehdys - ja hyvältä näyttää :) sekä kakku että huonekalut. Kevättä kohden, ihanaa!