perjantai 22. lokakuuta 2010

Enkeli jätti kengät !









Ihanaa viikonloppua kaikille kuvien myötä

Mia

keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Se on mulla keittössä




Hei pitkästä aikaa ! On ollu niin kiire ettei ole joutannu paljon koneen ääreen.Tämä kaappi jäi nyt sitten minulle.Se oli kerran jo menossa uuteenkotiin,mutta eipä koskaan tultu hakemaan eikä otettu yhteyttä,että ei otetakaan.Mutta hyväniin koska se on aivan ihana tässä keittiön oven edessä.Kaapin takana on meidän makkari ja olen halunnut aina ettei se olisi sellainen läpijuoksu paikka niinkuin 50-luvun taloissa on tapana. Sain siihen hyvin kahvikupit ja muuta hilpetööriä.

Kyllä on aivan ihana tehdä niitä rakennekynsiä se on sellaista piperrystä! Tulen myös tekemään niitä kotia jos et jostain syystä pääse itse liikkeelle! Tai kerää ystävät kasaan ja kaikille kauniit kädet. Soittele niin jutelaan lisää

Ostin tänään kaksi joululehteä ja odotan ,että ilta laskeutuu ja muut käy nukkumaan niin itse käyn selailemaan lehtiä.

Ihanaa loppuviikkoa
Mia

perjantai 8. lokakuuta 2010

Ihana vanha arkku





Hei blogi ystäväni!Minä löysin meidän kesäpaikalta navetasta tälläisen arkun se oli tosin ilman kantta,mutta mies näppärästi tekaisi kannen ja nyt se kekotaa olkkarin pöytänä.Tämä arkku on ollut varmasti 60v sikojen jauhoalaarina ja nyt mekin se vasta honatiin sieltä sikakopin ulkopuolelta.Anopiltani kyselin tietääkö hän koko arkusta mitää .Sanoi vaan että ei ole koskaan aatellu mikä se puulaatikko on mistä joulupossuille viljoja annetiin. Lähellä on joskus mitä ei huomaa ennenkuin tarkaa katsoo.

Minusta se on äärettömän kaunis ,mutta vaivaa mistä se on sinne tullut.Luultavasti kun paikka on ollut joskus sydänmaanpalstana ja kulkeutunu tarvittavien tavaroiden kanssa tilalle.

Takana ,kun näkyy tuollainen salmiakki - ikkuna mulla olisi vielä yksi tuollainen isompi myynnissä jos jotakin kiinnostaa hinta on 200e

Sitten tälläinen valkoinen senkki etsii uutta kotia,kun minun pitäisi saada meidän eteiseen vaatekaappi mitat on lev.154 syvyys 49 ja kork.80cm tossa kuvassa ovt vähän on länksälään,mutta mies tuli just kotia ja hio ne ovt ja laatikot sopivaksi hinta olis 220e. Huomasin ,että taas tuli kaksi samaa kuvaa! puhuin samalla puhelimessa kun laitoin kuvia .Sorry

Huutiksessa on ostaheti se keittiön kaappi alkuperäsillä lasilla ja vihreä klaffi jos kiinnostaa niin soita tai kysele sähköpostilla niin neuvotelaan hinnoista .

Minun viikonloppu menee nyt opiskellessa aloitan sen Vyöhyketerapia koulutuksen! Ihanaa vaikkakin läheiset pitää sekopäänä,mutta mitä siitä eipä minua ole kovin terveellä järellä siunattu!

Ihanaa Viikonloppua
Mia

tiistai 5. lokakuuta 2010

Syksy on ihanaa




Pitkästä aikaa ehtii koneelle tämä syksy kun on niin mahdottoman kiireistä aikaa.Eikö ole upea tatti saalis olen hulluna ravannut metsässä sienien perässä,nyt on vuorossa suppilovahverot! Ei ole parempaa terveellistä herkkua ,kun sienet. Huomatkaa olen herännyt myös leipomaan ruisleivät ja riesksat itse!Meillä ei enää syödä kaupan leipää( pojat ei enää edes huoli sitä)

Muutakin elämässä tapahtuu .Huomenna menen kynsikoulutukseen ! Haluaako teistä joku ihanat kynnet ? Mieluusti ottaisin harjoituskäsiä meille ,kun olen sitämieltä että harjoitus tekee mestarin( Hinta on myös edullinen) Soita jos haluat harjoitus kappaleeksi.

Aloitan myös Vyöhyketerapia koulutuksen ja ehkä ensi talvena klassisen hieronta koulun. Olen varmasti tullut SIIHEN ikään kun omakin hyvinvointi alkaa kiinnostamaan.

Ja hei ystävät muistakaa myös ihanat tyttöjen illat tai päivät Aloe Veran merkeissä. Ei ole minkäänlaista osto velvoitetta tms... Etenkin atoopikot tässä on teille apu. Puhun NIIN kokemuksesta.
Soitelkaa 041 723 8294

Mia