maanantai 30. elokuuta 2010






Viikonloppu tuli ja meni miten ne tuntuukin niin lyhyviltä? Kuivattelin viimeisiä ruusunterälehtiä ja tein tötteröitä, sekä maalasin tuon klaffin. Samaisesta kapistuksesta on kuva aiemmin,mutta kirkaanpunaisena että kyllä väri tekee ihmeitä.

Eilen illalla saapui ihania kaappeja ja komuutteja kymmenen kappaletta! Sisustus Sievälle en laita niistä nyt ainenkaan kuvia koska huomasin ,että ne on luonnossa nähtynä paljon kauniimpia kun kuvissa. Patakaappeja,Klaffi ihana sinivihreäturkoosi,komuutteja kannataa tulla katsomaan.

Mukavaa ja pirteää viikkoa!
Mia

tiistai 24. elokuuta 2010

Syystakin tuunaus







Eilen iski ompelu kärpänen ! Olen etsinnyt itelleni pitkään takkia,mutta kaikki on kaatunnut hintaan tai tylsyyteen . Joten satuin menemään Erätukuun ja bongasin tämän ruotsinarmejan takin tykkäsin mallista ja hinnasta 10e. Joten vähän naisellisemmaksi tekemään paljon pitsiä ja hörheköä niin jo pelitää.Nyt mulla on syystakki

Mia

perjantai 20. elokuuta 2010

Koti kuvia







Laittelin huvikseni kodistani muutamia kuvia.Minä alotin eilen urakan mikä olisi pitännyt tehdä jo kesällä,mutta heltitten takia jäi tekemättä eli vinttien sivous-ei olisi pitänny koskaa aloittaa se ei tunnu loppuvan koskaan,mut nyt loppu inspis! Ei huvita enää jatkaa,mut pakko on yläkerta on täynnä jätesäkkejä roskiin menemässä.Asiasta kukkaruukkuun onko teistä kukaan käynny Uudenkaarlepyyn romutorilla? Minun niin tekisi sinne mieli,mut meiltä ajaa reilun 6h- hei haloo onko mitää järkeä,mut pitääkö aina ollakaan järkeä ? Josko siellä olisi se jokin mikä on tuiki tarpeellista. Lapsille ja koiralle vaan pitäisi ssada vahti olisi kiva lähteä miehen kanssa kahden ( ei olla käyty ainakaan 4v missään kahdestaan)olisiko aika!

Nyt olen reipas juon jo tunnin seisoneen kahvin ja laitan verkkarit jalkaan ja läheen siivoamaan loput roinat .Sitäpaitsi en pääse tekemään muutoksia pojan huoneeseen ku ens pitää korjata rompetta jaloista pois.

Viikonloppuja kaikile

Mia

Oho yksi kuva tuli tuplaten

keskiviikko 18. elokuuta 2010

Kaupan wanha viljatiski




Eikö olekkin ihana kaupan vanha tiski vaikka keittiöön työtasoksi! Mitat kaunokaisella on 286+50 laatikoihin mahtuu mahdoton määrä tavaraa hinta on 280e näitä ei enää ole liikkeellä

kaupantiski myyty!

Ja tämä ihana klaffi kork.142+syv 45 ja lev 108 cm Hinta 450e

maanantai 16. elokuuta 2010

Ikkunoita







Ihania ikkunoita muutamia kappaleita myynnissä!1kpl Salmiakki-ikkuna 100+135, isompi 6 ruutuinen 86+126 2kpl ja yksi pienempi kuusiruutuinen 80+115 Ja ovia sisustukseen 50+200 lukot tallella ja avaimet.
Jos kiinnostaa niin pirauttele tai kipaise putiikilla

Mia

lauantai 14. elokuuta 2010

Uusia Wanhoja huonekaluja








Heippa kävin tänään hakemassa ihania talonpoikaisia huonekaluja ! Värit ei kyllä ole kaikissa ehkä ihanampia,mutta se on vain maalia.Kaikki on tosi hyvässä kunnossa ja ehjiä.
Tuo koristeltu klaffi on oikea löytö! Aivan upea ilmestys.Muista huomenna puoti auki klo 12.00-16.00 Tai jos jokin kiinnostaa parhaiten tapaat puhelimesta.Ihanaa viikonloppua kaikille
Mia

keskiviikko 11. elokuuta 2010

SUNNUNTAINA 15.8




Puoti on auki Sunnuntaina 15.8 Klo 12.00-16.00

Tervetuloa!
P.S Minulle ei käy minkaanlaiset pankkikortit
Mia

sunnuntai 8. elokuuta 2010

Toivomuksesta









Toivomuksesta lisää kuvia puotista! Olen ihan onneton tän tietokone rakkineen kanssa kuvat tulee miten satuu,mut koettakaa saada selvää. Kohta muutan Alaskaan jos nää helteet ei lopu.Olen aina sanonnu että Suomessa ei ole koskaan liian kuuma ,mut nyt jo on.Töitä pitäis tehdä,mut en saa edes ompelukonetta käynnistettyä tossa se ruokapöydällä on 2vko oottannu viileämpiä ilmoja.

Ei silti uimavesi on ihana lämmintä ollu koko kesän jopa meidän mies väki viihtyy uimassa. Uusia vanhoja talonpoikais huonekaluja on tulossa noin viikolla 33 sivustavedettävä,päästävedettävä sänky,laatikkopöytä ja jotain muutakin viel kun muistais.

Tuon hienon ison ikkunan sain tänään ostettua ! Pitäis ettiä kotoonta paikka sille

Sunnuntaita kaikille

Mia

keskiviikko 4. elokuuta 2010

Lämmintä






Voi tätä helteen määrää meinaa ihan läkähtyä!Ei oikein mitään jaksa tehdä,mutta kellari oli pakko siivota jotta sinne voi alkaa säilömään herkkuja talven varalle. Toivotaan ,että sen verran saadaan vesisadetta että suppilovahverot edes nousisi muut sienet taitaa olla menetetty.Rastaat syö marjat puskista,kun niillä ei metsässä ole syötävää ja mehuja pitäisi keitellä.

otin taas puotista muutamia kuvia joutessani! Olisi meillä myynnissä aivan uusi käyttämätön hetivalmis kiuas jos jotakin kiinnostaa, ei käy meille...

Lämpöä Mia