sunnuntai 28. helmikuuta 2010


Tein itselleni keittiön lampun joka roikkuu puuhellan päällä.
Laittelin kuvia kun ei viiti muutakaan tehdä!
Tämä on minun yksi aarre tälläinen komuutti

Tässä toinen väri on ihana.

Ihanaa sunnuntaita.

Mia

torstai 25. helmikuuta 2010

Valkoinen puusohva myydään!


Tälläinen kaunokainen etsii uutta kotia PIAN! Hinta 550e Minulla on muuten puhelinnumero muuttunut se on nyt 041 723 8294 Soita jos olet kiinnostunnut!

Putiikki on auki tulevana SUNNUNTAINA klo 10-14!!!!!

Terv.Mia

tiistai 23. helmikuuta 2010

Ei mulla mitään mutta....

Halusin vaan toivottaa kestämisiä näihin pakkasiin.Toivottavasti hiihtolomalla helpotaa.

Vaaleanpunainen alkaa vallata kotia.Kevät tulee.

Mia

sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Hei blogi ystäväni! Haluaisitteko vietää ihanan kauneushetken ystävienne parissa! Nyt siihen on oiva tilaisuus .Tutustukaa ihaniin tuotteisiin joita ei ole koskaan testattu ELÄIMILLÄ! perustuoteet sopivat vauvasta-vaariin.Myös eläimille on omia tuotteita. Ajelen minne päin Suomea haluat.Ota yhteyttä sähköpöostiini niin sovitaan ja kerron lisää.

Ihanaa sunnuntaita!

Mia

lauantai 20. helmikuuta 2010

Hei puoti on auki myös huomenna Sunnuntaina klo 11-15 Tervetuloa !

Vanhoja vaatteita...



Mia

torstai 18. helmikuuta 2010

NURKAT TYHJIKSI !

HEI PIDÄN NURKKIEN SIIVOUSPÄIVÄN LAUANTAINA KLO 11-15 KOTIPUTIIKILLA ! ELI OLEN KASANNUT KOTOA JO MULLE TARPEETONTA TAVARAA. JA NYT NIITÄ SAA TULLA OSTAMAAN SAVILAHDENTIE 939 54930 LEVÄNEN.

KAHVIA / TEETÄ JA PULLAA...

TERVETULOA

MIA

tiistai 16. helmikuuta 2010

Nostalgiaa



Löysin joskus kymmenen vuotta sitten mieheni kotitalon vintiltä aarteita.Nimittäin anoppini kihlamekon ja hääpuvun pärekorista matonkuteista!!!! Tuo vaaleanpunainen mekko on kuin unelma.Siinä on sellaisia mustia samettiruusuja. Kuinka kamalan pieniä ihmiset oli 50-luvulla? Hääpuku on jo vähän kellastunnut,mutta kaunis malli.Minä en vaan tiedä,että mihin ihmeeseen nämä ripustaisin kun meillä on aika vähän ehjää seinää...
Tuon kannun ostin viikonloppuna tokmannilta 3e Parikkalasta.Olin lasten kanssa vuokramökkeilemässa Pistoniemen lomamökeillä Parikkalassa. Jos haluatte mennä joskus katsomaan ihanaa maaseutua ja upeita mökkejä ,niin suosittelen lämpimästi.Mökit pitää varata ajoissa ovat kovin kysyttyjä.

Ihanaa alkanutta kevät talvista päivää

Mia

sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Haluan toivottaa teille kaikille ihanaa ystävänpäivää ! Ystävyys on arvokas asia. Ilman sitä ei olisi mitään. Puuttuisi paljon kenelle puhuisi ilot ja surut pohtisi maailman menoa tai vaihtaisi vain ajatuksia. Ystävyys ei saa vaatia mitään,mutta ystävyys antaa paljon.

Mia

torstai 11. helmikuuta 2010

Olispa vielä näin ,että olisi vain tälläinen puhelin ei aina tarvitse olla saatavilla .Hauskaa loppuviikkoa

tiistai 9. helmikuuta 2010

Pikku hiljaa

Kyllä tämä tästä alkaa pikku hiljaa valmistumaan,ainakin seinät ja ovet ovat valmiina.Eipä paljon puutu,kun sitä ihanaa Mummolan Tavaraa.Räsymattoja , täkkejä ja mitä nyt sitten satuu reissuilla vastaan.Tämä puulaatikko pöytä on aivan ihana ja mikä väri alkuperäinen!
Wanhoja pyyhkeitä ja alhaalla on pulloissa saippuahiutaletta....
Tyhjää on vielä ,mutta halusin laittaa vähän esimakupaloja.
Yksinäinen ressukka.

loppuviikkoa kohti

lauantai 6. helmikuuta 2010

räsymattoja




Rakastan näitä vanhoja räsymattoja ,jotka on kudottu vanhoista vaatteista.Ne on pehmeitä ja jokaisessa matossa on varmasti sen talon tarina mistä kuteet on.Kun olin pieni olin lähes joka viikonloppu mummolassa (mummoni nimi oli Sievä) muistan kun istuimme keittiön hellan luona pienillä jakkaroilla ja leikkasimme matonkuteita.Ja niitä leikatiin valtavat määrät mihinkähän ne kaikki matot meni mitkä mummoni kutoi.


Olen paljon viime aikoina muistellut menneitä ja pohdiskellut tulevaa nänyt paljon lapsuudestani unia tuleeko keski-ikä vai mikä.Olohuoneessakin on nyt muuten puhtoiset räsymatot(pesen ne omassa koneessa) saa sähdä kauanko kone kestää.Huomasin että ompa kuva heilahtannut


Tässä on vessasta muutamia kuvia.Meillä on vähän kun huvikummussa kaikki vinksin vonksin.mutta haluaisin tähän tedä pienen remontin.Vessassa on myös suihkun paikka,mutta me ei olla sitä käytetty Enkä tiedä haluanko sitä käytöön.Inhoan niitä suihkukaappeja tulee aina mieleen joku jännäri niistä,että sielä takana vaanii joku ,kun on suihkussa"vai olisiko se toive ajatteua,että joku vielä vaanisikin"
Mutta haluaisin pienen peilipiirongin johon asennettaisi malja-allas olisi samassa peili ja säilytystilat. Ensin kyllä pitäisi suurentaa oviaukkoa on tosi kapea!




Ehkä alotan remontin ,kun lumet sulailee silloin se on huomattavasti helpompaa ovesta rojut pihalle ja sikkä siisti.


Pyyhkeet on tuola liinan takana piilossa!
Wanhaa arabiaa Sievä mummon peruja. Hauskaa viikonloppua teille kaikille.Minä menen maalailemaan tuota kotiputiikkia ja laittamaan hyllyjä seinille.

Mia

tiistai 2. helmikuuta 2010

Kakkuvateja ja tuumailua

Tässä vadissa on vanhaa arabiaa ja kynttilän jalat eikö ole ruusut ihania?


Olen aina halunnut sellaisen korkean kakkuvadin mihin voi laitaa kahvipöytään tarjottavat,mutta en ole koskaan raattinut niitä ostaa.Niinpä tein itse .Mulla nimittäin pursuaa kaapit kaiken näköisiä lautasia ja vateja ja aina niitä tulee vaan lisää hamstrattua jos kauniita löytyy( Ei enää tahdo löytyä).Kokosin mieleisiä !



Löysin jostakin lauseen jossa luki MIHIN SITÄ MENISI,KUN MAAILMA ON TÄSSÄ ! Jotenkin se sopii mulle tähän hetkeen hyvin.Piti kiertää tuon putiikin kanssa ja kuitenkin on omat tilat pihapiirissä . Kyllä on ihminen sokea .Nyt vasta huomaa kuinka kivat tilat saa ,kun vähän somistelee ja saa olla sitten tässä saapuvilla lasten kanssa.Josko tulisi puutarhaa tänä kesänä panostettua enemmin.Ehkä.
Peppipitkätossun kakkuvati: Teen näitä eri versioilla putiikkiin myyntiin!

Pellava ompeluita .viikinlopun aikaan saannoksia.Leppoista viikoa


Mia