keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Kesä kirppis



On taas aika aloittaa Röytyn pihalla siireenien ja juhannusruusujen tuoksussa pihakirppis! Kaikki ovat tervetulleita myymään, ostamaan tai muuten vaan. Ei paikka maksua! Ota omapöytä tai viltti mukaan ja levitä se ihanalle pihalle ja nauti ihmisistä ja ilmapiiristä.

Tervetuloa voit tehdä todellisa löytöjä ! Kirppis on lauantaisin 10-15

Mia

perjantai 22. toukokuuta 2009

Pienenkaapin tarina

Sain eilen kutsun käydä eräällä kesämökillä katsomassa vanhoja huonekaluja ja tämä oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kaapilla on tarina .Kaapin on maalannut Felix Niemi joka on asunnut hyyryläisenä morsiammensa kanssa talossa, jossa kaappi on ollut. Vuokraksi hän maalasi tämän kaapin ,kun rahat olivat loppu. Tämä Felix oli kiertävä taiteilija.





Liinu kysyi ,että olisiko mitään huonekalua mistä en luovu sanoin että eipä ole, mutta nyt sellainen löytyi.En tiedä mikä tässä viehätää tarina vai kaappi?


Mutta on aivan ihana ! Laitan sinne patalaput kun ne on aina hukassa.


Mia

torstai 21. toukokuuta 2009

Helatorstaina




Helatorstaina pidän putiikin auki 10-15 !Tervetuloa

Ihanat pitsiset säilytyspussukat kierrätysmateriaalista 15e


Pullaa ja kahvia ! Edessä on mansikka jugurtti -hyytelökakku ihanaa

Aurinkoisia päiviä!

Mia

tiistai 19. toukokuuta 2009

Ihana valkoinen peilipiironki etsii kotia!

Tälläinen olisi myytävänä hyvä kuntoinen ei tarvitse tehdä mitään peilissä on hionta. Hinta 380e



Eilen olivat nyt naiset ottamassa kuvia Toivekoti ja Puutarha lehteen . Oli kyllä mielenkiintoista seurata sitä tyttöjen työskentelyä kuinka paljon se vaatii, mutta hauskaa oli .Muuten Liinu istuu tuolla rappusten yläpäässä ja pitelee valolamppua ,kun Petra väijyy tässä edessä. Sää oli ihana ja aurinkoinen siitä saatiin nauttia.

Kiitos teille oli tosi mukavaa ja arvatkaa kuinka väsynyt oli Bontso.

Sisustus Sievä on auki nyt joka päivä Ma-pe 10-17 ja la-su 10-15

Ihanan aurinkoista päivää

Mia

lauantai 16. toukokuuta 2009

Uusi pyörä ja kesäkukat




Ompas aika vierähtänyt viime jutusta .Kesän tulo pitää kiireisenä.Mulla on ihana UUSI pyörä ,jolla meinaan ajella ,ehkä joskus töihin kukkamekko hulmuten ja olkihattu päässä matkaa on 10 km. Saa nähdä milloin sen toteutan.Pyörässä on peräti kolme vaihdetta ja ne toimii joten kuten joskus kyllä tulee huti polkaisu, mutta ei anneta haitata.

Kesäkukkia olen istuttanut halla uhmaten .Huomenna tulee Liinu ja Petra ottamaa Toivekoti ja Puutarhaan kuvia joka ilmestyy 7.7 ja pitäisi olla kesäistä.Toivon totisesti ettei sada räntää...

Hauskaa ja kiireistä lauantai iltaa

Mia

perjantai 8. toukokuuta 2009

Iso kaappi






Nyt on ollut pieni tauko .Käväisin ystäväni kanssa reissussa pohjanmaalla voi miten ihania paikkoja oli. Sillä reissulla lupasin laitaa kaapista kuvan joten se on tässä mitat on 230+130 ja se on noin 1850 luvun kaappi suunnilleen.

Yksi tutustumisen arvoinen paikka on Antiikki pehtoori! Jos ajelette Pinsiön ohi niin poiketkaa.

Laiton kuvia ,myös Röytyn kahviosta Kesä ja Heinäkuun Kahvio ja putiikki auki joka päivä!

Ark 10-17 ja la-su 10-15

Äitienpäivänä suljettu.

Ajattelin ,että Äitienpäivänä ehtisi pesemään ikkunat ne on niin pöllyset, että pitää melkein mennä terassille kattomaan millanen ilma on ulkona.

Ihanaa viikonloppua! Ja onnea ÄIDEILLE

Mia